OVO JE NAPADAČ IZ SPLITA: Brutalno pretukao dve žene, pljačkao kuće i radnje, hvalio se i bežanjem od policije (VIDEO)

Novosti online

17. 07. 2021. u 19:48

MUŠKARAC koji je jutros napao žene u Splitu zove se Aleksandar N. Ima 28 godina i poreklom je iz Gline.

ОВО ЈЕ НАПАДАЧ ИЗ СПЛИТА: Брутално претукао две жене, пљачкао куће и радње, хвалио се и бежањем од полиције (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/Jedinstveni Nisevic Aleksandar(badboy)

Podsetimo, tokom jutarnjih sati brutalno su napadnute i pretučene dve žene, a napao ih je isti muškarac (28). Na sebi je imao sive pantalone i majicu.

Napad na prvu ženu dogodio se malo iza 7 sati kada je trebalo da otvori ugostiteljski objekat. Napadač je zamolio za čašu vode, a onda ju je s leđa snažno udario pivskom flašom po glavi. Kada je žena pala, nastavio je da je udara rukama i nogama. Kada su naišle prolaznice, napadač se okrenuo i otišao.

Policija je izvestila da su oko 7.45 sati dobili dojavu da je u ulici A. B. Šimića muškarac fizički napao ženu prilikom ulaska u zgradu, nakon čega je pobegao. U ovom napadu je žena zadobila tešku povredu noge.

Oba napada zabeležile su nadzorne kamere.

Na terenu je bio veliko broj policijskih snaga, koristili su i dronove, pse tragače...

Akciju je vodio zamenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a bila je podignuta na noge i Interventna policija.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!