POLICIJSKA AKCIJA "ŽETVA": Otkriven zasad sa više od 80 stabljika indijske konoplje

V.M.

16. 07. 2021. u 18:54

POLICAJCI iz direkcije Granične policije BiH su, na području mesta Dračevo, nadomak Čapljine, u operativnoj akciji "Žetva" otkrili su zasad opojne droge indijske konoplje.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ЖЕТВА: Откривен засад са више од 80 стабљика индијске конопље

Foto: V.Mitrić

Tokom pretresa, pronađeno je i oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje. Zbog tog kriminala, kako saznaju "Novosti", uhapšena su dva BH državljanina.

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić ističe da se Granična policija u kontinuitetu bori protiv svakog oblika prekograničnog kriminaliteta i pohvalio aktivnosti pripadnika Centranog istražnog tima GPBiH.

- Ovim putem pohvalio bih Centralni istražni tim Granične policije BiH, posebno Odsek za prikrivene operacije i Odsek za istrage, koji redovnim operativnim akcijama beleže izuzetno dobre rezultate te u kontinuitetu nastavljaju s takvim aktivnostima, kao i svim ostalim aktivnostima u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta rekao je Galić.

- Rad na predmetu se nastavlja, a izeštaj o počinjenom kaznenom đelu biče dostavljen nadležnom tužilaštvu redovnim putem-poručuju iz GP BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić