SEKIROM UBIO OCA NA SPAVANJU: Jeziv zločin u Hrvatskoj, sinu (20) određen pritvor!

Srna

09. 07. 2021. u 23:21

DVADESETOGODIŠNjEM Igoru Vukadinoviću je Županijski sud u Karlovcu odredio jednomesečni pritvor zbog sumnje da je sekirom ubio oca na spavanju.

СЕКИРОМ УБИО ОЦА НА СПАВАЊУ: Језив злочин у Хрватској, сину (20) одређен притвор!

Foto: EPA

Istražni sudija Ante Ujević je potvrdio da je mladić osumnjičen za posebno teško krivično Delo za koje zakon predviđa kaznu od 21 do 40 godina zatvora.

On je naveo da se osumnjičeni branio ćutanjem i da nije priznao krivično Delo.

Županijsko tužilaštvo je objavilo kako postoji osnovana sumnja da je dvadesetogodišnjak osumnjičen da je juče u porodičnoj kući u mestu Rapain Klanac zadao udarce u glavu oca koji je spavao i nanio mu povrede od kojih je umro na mestU.

Ujević je potvrdio da je ubistvo počinjeno sekirom, prenose hrvatski mediji.

Pored sumnje da je ubio oca, pritvor mladiću je određen i zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da utiče na svjedoke.

- Treba ispitati više svedoka, a kako su to sve njegove komšije i rodbina treba otkloniti tu opasnost - rekao je sudija Ujević.

Pedestdvogodišnji Nikola Vukadinović juče u porodičnoj kući u Rapainom Klancu, opština Brinje, zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mestu, a tužilaštvo je navelo da je utvrđeno da su udarci žrtvi naneti nekim oruđem i da je nedvosmisleno preminuo nasilnom smrću.

Hrvatski mediji juče su javili da je ubijeni Vukadinović vlasnik OPG-a /porodičnog poljoprivrednog gazdinstva/ koji je u mestu kod Otočca živeo sa dvadesetogodišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kćer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna