FATA ORLOVIĆ I DALJE U BOLNICI: Otkriveno u kakvom je stanju posle rušenja crkve

Novosti online

09. 06. 2021. u 11:36

IAKO na društvenim mrežama kruži vest da je umrla Fata Orlović, ona je i dalje hospitalizovana u UKC u Tuzli, ali je u stabilnom zdravstvenom stanju.

ФАТА ОРЛОВИЋ И ДАЉЕ У БОЛНИЦИ: Откривено у каквом је стању после рушења цркве

Foto: Arhiva Novosti

Kao što je poznato, Fata Orlović je juče hospitalovana u Kliniku za plućne bolesti u Tuzli zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, odnosno komplikacija kliničke slike pluća, što joj je i ranije stvaralo probleme.

Kako je danas potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, Fata Orlović je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja i nije ni u kojem slučaju životno ugrožena.

Inače, iza Fate se nalazi izuzetno buran emotivni period, s obzirom na to da je protekle subote izvršeno uklanjanje crkve koja je sagrađena u Konjević Polju, navodno delom u njenom dvorištu.

Fata Orlović već pretrpela moždani udar

To je dodatno pogoršalo njeno optee zdravtsveno stanje, koje je od ranije bilo narušeno nakon prvenstveno pretrpljenog blažeg oblika moždanog udara, a zatim i komplikacija s plućima, zbog čega je u februaru ove godine takođe bila na bolničkom oporavku u Tuzli.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širi lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je i dalje u bolnici, a njena ćerka je juče za "Avaz" izjavila da nije ozbiljno ugroženo zdravlje njene majke.

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)