FATA ORLOVIĆ I DALJE U BOLNICI: Otkriveno u kakvom je stanju posle rušenja crkve

Novosti online

09. 06. 2021. u 11:36

IAKO na društvenim mrežama kruži vest da je umrla Fata Orlović, ona je i dalje hospitalizovana u UKC u Tuzli, ali je u stabilnom zdravstvenom stanju.

ФАТА ОРЛОВИЋ И ДАЉЕ У БОЛНИЦИ: Откривено у каквом је стању после рушења цркве

Foto: Arhiva Novosti

Kao što je poznato, Fata Orlović je juče hospitalovana u Kliniku za plućne bolesti u Tuzli zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, odnosno komplikacija kliničke slike pluća, što joj je i ranije stvaralo probleme.

Kako je danas potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, Fata Orlović je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja i nije ni u kojem slučaju životno ugrožena.

Inače, iza Fate se nalazi izuzetno buran emotivni period, s obzirom na to da je protekle subote izvršeno uklanjanje crkve koja je sagrađena u Konjević Polju, navodno delom u njenom dvorištu.

Fata Orlović već pretrpela moždani udar

To je dodatno pogoršalo njeno optee zdravtsveno stanje, koje je od ranije bilo narušeno nakon prvenstveno pretrpljenog blažeg oblika moždanog udara, a zatim i komplikacija s plućima, zbog čega je u februaru ove godine takođe bila na bolničkom oporavku u Tuzli.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širi lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je i dalje u bolnici, a njena ćerka je juče za "Avaz" izjavila da nije ozbiljno ugroženo zdravlje njene majke.

(Kliks.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!