DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 20. APRIL: Raku loš dan za novac, Lav da čuva dokumenta i pazi šta potpisuje, Ribe posesivne

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 20. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 20. АПРИЛ: Раку лош дан за новац, Лав да чува документа и пази шта потписује, Рибе посесивне

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti Meseca u astrološkom polju svakodnevice čine vas nestrpljivijim nego inače, ali ćete predveče biti zadovoljni onim što ste postigli. Izbegavajte konflikte sa ženama. Novac stiže preko uslužnih delatnosti, nekretnina.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaša praktična priroda danas izbija u prvi plan, donoseći vam uspeh i uvećanje prihoda preko kreativnih poslova. Voljenoj osobi potrebna je vaša podrška. Ponašanje jednog prijatelja može da vas razočara. Moguće stomačne tegobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura i Meseca nagoveštava trzavice u domu i porodici. Ako se bavite privatnim biznisom, dobro razmislite pre donošenja odluke o saradnji sa mlađim poslovnim partnerom. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec opterećen je napetim aspektima koji nepovoljno utiču na vaše finansije, naročito ako poslujete sa strancima ili radite preko interneta. Možete da se oslonite na jednog Bika. Povedite više računa o ishrani.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslovima, u odnosu na Mesec, upozorava na oprez kada se radi o ugovorima, dogovorima, ličnim dokumentima. Imate podršku nadređenih u vezi sa novi mprojektom. Vest o novcu u večernjim satima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti Meseca u vašem znaku donosi vam šanse za zaradu ako vaše zanimanje ima veze se putovanjima, predavaštvom, turizmom, kontaktima sa strancima. Pokušajte da budete tolerantniji prema saradnicima. Rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkoj kući inspiracije i tajni donosi vam novac preko honorarnog posla. Problemi sa dokumentacijom ako se bavite uslužnim ili intelektualnim delatnostima. Novčani dobici preko saradnje sa strancima. Čuvajte se slatkorečivih osoba.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Trigon između Device i vašeg vladaoca Plutona, u večernjim satima, donose vam neočekivani novac, naročito ako ste privatnik. Moguće rasprave sa voljenom osobom zbog njegove ljubomore i posesivnosti. Provodite više vremena u prirodi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi trigon sa vašim vladaocem Jupiterom i Uranom, donoseći vam uspeh i novac. Napeti aspekti Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, upozoravaju na trzavice u komunikaciji sa voljenom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon Meseca i Plutona, u večernjim satima, donosi vam uspeh i uvećanje zarade, ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, IT sektorom, radom preko interneta. Budite oprezni prilikom dogovora sa strancima. Pazite se za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Novac vam pristiže preko privatnog ili porodičnog biznisa, kao i preko rizičnih i poslova koji podrazumevaju rukovanje novcem. Međutim, biće i vanrednih troškova. Prijatni zajednički trenuci sa voljenom osobom. Promenljivo raspoloženje.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Novac vam pristiže preko zajedničkog projekta sa poslovnim partnerom, naročito ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje ima veze sa čestim putovanjima. Uzrok trzavica i rasprava sa voljenom osobom, danas može da bude vaša posesivnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)