DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 13. NOVEMBAR: Škorpije i Strelci da povedu računa o finansijama; Lavove i Device čekaju rasprave sa voljenima

Astrolog: Marina Jungić Milošević

12. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 13. НОВЕМБАР: Шкорпије и Стрелци да поведу рачуна о финансијама; Лавове и Девице чекају расправе са вољенима

Foto: Profimedia


Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jednom godišnje (danas) mlad Mesec nađe se u Škorpiji, vašem astrološkom polju finansija, rizika i strasti. Aspekti sa vašim vladaocima, Plutonom i Marsom, donose vam novac, ali i vanredne troškove. Susret sa uniformisanom osobom. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mlad Mesec u Škorpiji, koji se jednom godišnje (danas)obrazuje u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, upozorava na mogućnost rasprava ili ljubomornih scena sa voljenom osobom.Aspekti vašeg vladaoca Venere, donose vam novac preko stranaca.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Jednom godišnje, mlad Mesec koji upravlja vašim poslom, nađe se u Škorpiji, a ove godine (danas) pravi konjukciju sa Marsom, pa ćete teško moći da izbegnete vanredne troškove. Susret s nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Osetljiv želudac.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašem astrološkom polju emocija i kreativnosti, donoseći vam ljubav ili poslovnu ponudu, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Prekid saradnje sa strancima, zbog više sile. Povreda u sportu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mlad Mesec, koji upravlja vašom intuicijom, u četvrtoj astrološkoj kući (jednom godišnje), ove godine pravi napete aspekte sa Marsom i Uranom, donoseći vam rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Preokret u poslu sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Jednom godišnje mlad Mesec nađe se u vašoj astrološkoj kući biznisa i rodbine, a ove godine obrazuje izazovne aspekte sa Marsom i Uranom, donoseći vam rasprave sa saradnicima i rođacima. Susret s nekim preko interneta. Oprez u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mlad Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje boravi u vašem astrološkom polju posla ali i ljubavi. Napeti aspekti sa Marsom, ove godine donose vanredne troškove ali i ljubomorne scene. Susret s nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem znaku, a ove godine pravi napete aspekte sa vašim vladaocem Marsom i Uranom u polju partnerskih odnosa, donoseći vam ljubavne svađe i skandale. Izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mlad Mesec u trigonu sa vašim suvladaocem Neptunom, planetom vizija i nadahnuća, ove godine donosi vam inspiraciju umetnicima. Loši aspekti sa Marsom i Uranom, upozoravaju da povedete više računa o finansijama. Čuvajte se za volanom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Jednom godišnje, mlad Mesec (vladalac vaših partnerskih odnosa), nađe se u astrološkom polju više sile. Ove godine pravi opoziciju sa vašim suvladaocem Uranom, donoseći vam neočekivane promene na poslovnom i finansijskom planu. Oprez u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec, jednom godišnje boravi u vašoj astrološkoj kući karijere, a ove godine pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam rasprave sa saradnicima i nadređenima. Konflikti sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem devetom astrološkom polju, a ove godine pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam kontakate sa strancima. Napeti aspekti Marsa i Urana, upozoravaju na povećan oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!