DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 9. NOVEMBAR: Bik da se pazi rasprave, Vagi dobar dan za posao, Ribe očekuje romantičan susret

Astrolog: Marina Jungić Milošević

08. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 9. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 9. НОВЕМБАР: Бик да се пази расправе, Ваги добар дан за посао, Рибе очекује романтичан сусрет

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u konjukciji sa Venerom Vagi, nagoveštava poznanstvo sa šarmantnom osobom na nekoj proslavi. Trigon sa Plutonom, donosi vam uvećanje zarade a inkonjukcija sa Neptunom inspiraciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Nervoza.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Osim na Raka i Ribe, Mesec ima dosta uticaja i na vaš znak. Danas pravi konjukciju sa vašim vladaocem Venerom u astrološkom polju posla i nervnog sistema, pa izbegavajte rasprave u domu, kao i sa ljubavnim partnerom. Proverite hormonski status.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec blizu Venere u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacije i putovanja, što povoljno utiče i na vaš posao i na ljubavni život. Susret sa Vagom u nekom klubu. Oprez za volanom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, blizu Venere u četvrtom astrološkom polju donosi vam prijatne zajedničke trenutke sa članovima porodice. Aspekti sa Saturnom, upozoravaju da izbegavate nepotrebne polemike sa ljubavnim partnerom. Sklonost povredama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u konjukciji sa Venerom u astrološkoj kući mentalnog stanja, obrazuje izazovan aspekt sa Neptunom, što naglašava vašu intuiciju ali i sklonost ka dramatizovanju u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Provodite više vremena u prirodi.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike i biznisa, u sesktilu sa konjukcijom Mesecom u astrološkom polju posla, donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. Izbegavajte rasprave sa Strelcem i Ribama. Oprez u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa konjunkcijom Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i novca, omiljeni ste i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Sekstil sa Merkurom, donosi vam pozitivne promene u karijeri. Žene su vam naklonjene, ma kog pola da ste.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, planeta novca i harizme, u dobrom aspektu sa Mesecom blizu Venere u astrološkom polju podsvesti, donosi vam povoljan dogovor u četiri oka sa osobom na položaju. Devica misli na vas, Rak vam šalje SMS. Podložnost povredama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u konjunkciji sa Venerom u Vagi, obrazuje izazovan aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, zbog čega ste skloni pravljenju megalomanskih planova. Zbog pozicije vašeg suvladaoca Neptuna, ljubavni život vam postaje uzbudljiviji.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, koji upravlja astrološkim kućama partnerskih odnosa, blizu Venere u kući karijere, pravi dobar aspekt sa Plutonom, simbolom moći i novca u vašem znaku. Voljena osoba pruža vam podršku u vezi sa jednom poslovnom odlukom. Nesanica.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu Venere u trigonu sa Plutonom, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima, predavaštva ili nekog vida stručnog usavršavanja u inostranstvu. Emotivni partner očekuje da ga podržite u nekoj važnoj odluci. Bol u leđima.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Osim na Bika i Raka, Mesec dosta utiču i na vaš znak, a danas se približava Veneri u astrološkom polju finansija ali i strasti, donoseći vam romantičan susret sa Škorpijom. Imate podršku starije osobe. Proverite hormonski status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)