MESEČNI HOROSKOP DO 22. NOVEMBRA: Blizancima dobar period za posao, Rakovi da ništa ne potpisuju, Vodoliji se u život vraća stara ljubav

Astrolog: Marina Jungić Milošević

23. 10. 2023. u 14:53

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period vladavine Sunca u znaku Škorpije, od 23. oktobra do 21. novembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 22. НОВЕМБРА: Близанцима добар период за посао, Ракови да ништа не потписују, Водолији се у живот враћа стара љубав

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Zbog naglašenog osmog astrološkog polja, u kome se pored Sunca i Merkura nalazi i vaš vladalac Mars, do 9. novembra izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije, naročito u vreme pomračenja Meseca, 28. oktobra. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, dobijate isplative ponude, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili radite u medijima. U drugoj polovini perioda, povedite računa o dokumentaciji i pazite šta potpisujete.

Ljubav Krajem oktobra, moguće su rasprave u domu i porodici. Direktan hod Saturna, posle 4. novembra, donosi vam susret sa starom simpatijom, a naglašena pozicija Venere, 8. novembra, poznanstvo sa Vagom. Sa ulaskom Merkura u Strelca, 10. novembra, dobijate poziv od mlađe osobe koja živi u drugom gradu. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, očekuje vas strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Foto Pixabay free images

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vaš vladalac Venera, planete posla, ulazi u Vagu, 8. novembra, donoseći vam nove aranžmane i projekte, mada će neko pokušati da uspori njihovu realizaciju. Merkur, vladalac vašeg posla i kreativnosti, 10. novembra, ulazi u astrološku kuću novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Lavu i Vodoliji, 5. i 20. novembra, mogući su vanredni izdaci, ako se bavite nekretninama i građevinarstvom.

Ljubav Zbog naglašene sedme kuće, tokom ovog perioda, očekuju vas ljubomorne scene, raskidi ili razdvajanje od partnera, posebno u vreme pomračenja Meseca u vašem znaku, 28. oktobra. Direktan hod Saturna, posle 4. novembra, donosi vam romantičan susret sa nekim koga ste do sada smatrali prijateljem. Mlad Mesec u Škorpiji, 13. novembra, nagoveštava mogućnost kontakta preko interneta sa osobom koja živi u inostranstvu.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Pomračenje Meseca, vladaoca vašeg posla, 28. oktobra, donosi probleme sa poslovnim partnerom. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, moguć prekid komunikacija sa strancima. Saturn, vladalac vaših finansija, 4. novembra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja karijere, donoseći vam neku zakasnelu isplatu. Mlad Mesec u polju posla, 13. novembra, donosi vam uvećanje prihoda, ali i neočekivan preokret u okviru aranžmana sa strancima.

Ljubav Početkom novembra, moguće rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Venera, vladalac vašeg emotivnog života, 8. novembra, ulazi u polje ljubavi, donoseći slobodnim Blizancima strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Posle 10. novembra, tranzit vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija i flerta, preko polja partnerskih odnosa, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom preko društvene mreže.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, povedite više računa o finansijama i ulaganjima u nove projekte sa osobama koje žive u inostranstvu, naročito ako ste privatnik. Posle 10. novembra, kada Merkur, planeta dogovora, ulazi u šesto astrološko polje, izbegavajte konflikte sa saradnicima i potpisivanje važnih ugovora.

Ljubav Vaš emotivni život tokom ovog perioda, biće prilično uzbudljiv, posebno u vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, krajem oktobra. U prvoj nedelji perioda, udvara vam se zauzeta osoba, a posle 4. novembra, odnosi sa dugogodišnjim partnerom mogu zahladneti. Romantična komunikacija sa jednim Bikom očekuje vas nakon 8. novembra. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, Rakovi treće dekade mogu se zaljubiti.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Prepuno astrološko polje privatnog života gde je i vaš vladalac Sunce, u prvoj nedelji perioda, donosi vam novac preko građevinskih i poslova sa nekretninama. U vreme pomračenja Meseca, 28. oktobra, mogući su vanredni izdaci. Posle 10. novembra, kvadrat između Saturna i Merkura u Strelcu, vladalaca vašeg posla, upozorava na oprez sa finansijama. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u vašem i znaku Vodolije, 5. i 20. novembra, očekuju vas rasprave sa šefovima.

Ljubav Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, do sredine perioda, slobodnim Lavovima donosi nove susrete i poznanstva. Posle 8. novembra, kada Venera ulazi u Vagu, na kraćem putu možete da upoznate osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, moguće rasprave sa članovima porodice. Krajem perioda, julski Lavovi mogu da se zaljube u jednog Strelca.

Zdravlje Problemi sa zglobovima.

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Naglašeni znaci Škorpije i Bika, do sredine perioda, nepovoljno utiču na ishod poslovnih dogovora i komunikaciju sa partnerima iz inostranstva. U vreme pomračenja Meseca na 5. Bika, 28. oktobra, Posle 10. novembra, ulazak vašeg vladaoca Merkura u Strelca, donosi vam nove angažmane, ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, moguća je promena plana koji se odnosi na neki društveni angažman.

Ljubav Napeti aspekti vladaoca vašeg emotivnog života, Saturna, koji 4. novembra kreće direktnim hodom, doprinose zahlađenju odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Slobodne Device, posle 8. novembra, preko posla ili na nekom putu, mogu da upoznaju Bika ili Vagu. U vreme mladog Meseca u trećoj astrološkoj kući, 13. novembra, očekuje vas poznanstvo sa umetnikom preko interneta ili društvene mreže.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Pomračenje Meseca, koji upravlja vašom karijerom, u astrološkoj kući finansija, krajem oktobra donosi vam promenu planova i vanredne izdatke. Posle 4. novembra, pozicija Saturna, planete čekanja, odlaže realizaciju kreativnih projekata. Ulazak Merkura u Strelca, 10. novembra, najavljuje nove kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije.

Ljubav Aspekti vladaoca partnerskih odnosa, u prvoj sedmici perioda, nagoveštavaju strastveni susret sa Bikom ili Jarcem. Posle 8. novembra, vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i lepote, ulazi u vaš znak, donoseći vam romantičnu komunikaciju sa Blizancima ili Ribama. U vreme mladog Meseca, simbola emocija, sredinom novembra, preko poslovnih kontakata možete da upoznate jednu harizmatičnu Škorpiju.

Zdravlje Problemi sa cirkulacijom.

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Direktan hod Saturna, posle 4. novembra, donosi vam kontakt sa osobama sa kojima ste nekada radili. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u vašim poljima poslovnog i privatnog života, 5. i 20. novembra, povedite računa o troškovima, ako se bavite privatnim biznisom. Nakon ulaska Merkura, planete komunikacija i dogovora, u znak Strelca, 10. novembra, novac počinje da vam pristiže preko predavaštva, turizma i poslova koji podrazumevaju češća putovanja.

Ljubav Sa tri planete u vašem znaku, do sredine perioda, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Pomračenje Meseca u polju partnerskih odnosa, 28. oktobra, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Sa ulaskom Venere u Vagu, 8. novembra, možete ući u tajnu romansu sa Ribama. U vreme mladog Meseca u vašem znaku, 13. novembra, može da vas zainteresuje osoba koja stiže sa puta.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Pomračenje Meseca u astrološkoj kući svakodnevice, 28. oktobra, upozorava na oprez sa finansijama. Zbog naglašene kuće ograničenja, prepreka, podsvesti i tajni, do sredine perioda, mogući su problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, može doći do preokreta u vašim planovima, koji se odnose na saradnju sa strancima, studiranje ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

Ljubav Aspekti planete ljubavi, Venere, vladaoca vašeg društvenog života i planova, od 25. oktobra do 8. novembra, Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 10. novembra ulazi u vaš znak, u napetom aspektu sa Venerom i Saturnom, donoseći vam zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Mlad Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Jupiterom, 13. novembra, čini vas sklonim preteranom trošenju novca.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašena astrološka polja društvenog života, kontakata sa strancima i kreativnosti, u prvoj polovini perioda, donose vam neočekivane poslovne ponude. Posle 8. oktobra, jača uticaj Venere, vladaoca vaše karijere, zbog čega ćete moći da realizujete neke svoje zamisli. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u poljima finansija i posla, 5. i 20. novembra, možete da imate vanredne troškove. Izbegavajte rizične transakcije i čuvajte vredne sitnice.

Ljubav Pomračenje Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, u polju ljubavi, 28. oktobra unosi tenziju u vaš emotivni život. Posle 4. novembra, na kraćem putu, možete da sretnete staru simpatiju. Tranzit Merkura preko Strelca, nakon 10. novembra, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, 13. novembra, neko vam daje do znanja da ste za njega više od prijatelja.

Zdravlje Osetljiv nervni sistem.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Pomračenje Meseca u Biku, krajem oktobra, donosi vam preokrete na poslovnom, kao i iznenađenja na ličnom planu. Naglašen znak Škorpije, do sredine perioda, upozorava da budete oprezniji sa ulaganjem novca, ukoliko se bavite zanimanjem koje u sebi nosi izvesnu dozu rizika. Posle 8. novembra, umetnici mogu očekivati novi angažman. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, povedite računa o odnosu sa saradnicima i izbegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav Sunce, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, do kraja oktobra obrazuje trigon sa vašim suvladaocem Saturnom, planetom prošlosti, donoseći vam mogućnost obnove neke veze. U vreme mladog Meseca u Škorpiji, sredinom novembra, odnos sa voljenom osobom može se naći na nekoj vrsti testa. Ulazak Venere, simbola ljubavi u Vagu, nagoveštava susret sa nekim ko živi u drugom gradu ili zemlji.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Pomračenje Meseca, 28. oktobra, nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa saradnicima i osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Merkura u astrološkom polju karijere, posle 10. novembra, usporava ili odlaže isplatu honorara. Ulazak Venere u Vagu, 8. novembra, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa jednim Jarcem. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 5. i 20. novembra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih dokumenata i ugovora.

Ljubav  Sredinom perioda, u vaš život može da se vrati stara simpatija. Sredinom perioda, možete dobiti poziv za izlazak od nekoga koga poznajete preko poslovnih kontakata. Mlad Mesec, sredinom novembra, donosi vam romantičnu prepisku sa nekim ko živi u drugom gradu.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!