DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 21. JUN: Blizanci da se klone rasprave, Lav se oseća nesvaćeno, Strelac bi mogao da radi sa strancima

Astrolog: Marina Jungić Milošević

20. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 21. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 21. ЈУН: Близанци да се клоне расправе, Лав се осећа несваћено, Стрелац би могао да ради са странцима

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Sa naglašenim znakom Lava u kojem je od danas i Mesec, vaš ljubavni život biće još bogatiji. Sunce koje upravlja vašom kreativnošću po podne ulazi u znak Raka, donoseći vam podršku starijih i uticajnih osoba. Proverite vid.

Bik

Konjunkcija Meseca i asteroida Viktorija u Lavu stavlja fokus na oblast privatnog biznisa, koji dodatno podstiče Jupiter, simbol bogatstva, iz vašeg znaka. U večernjim satima, dobijate poziv za izlazak od Jarca. Pazite se u saobraćaju.

Blizanci

Ulazak Sunca u znak Raka, za vas znači šansu koja može imati povoljan uticaj na dalji tok vaše karijere i finansijski status. Naglašeno treće polje intenzivira komunikaciju preko interneta sa Lavom. Klonite se rasprava sa rođacima.

Rak

Vaš vladalac Mesec ušao je u znak Lava, a vladalac Lava u koji "pada" vaše polja novca, u Raka. Zato konkurencija neće uspeti da vas uspori na putu ka uspehu i dobićete ponudu o kojoj ste maštali. Partner izbegava rasprave. Nervoza.

Lav

Sunce i Mesec zamenili su znake kojima upravljaju, njihov uticaj je jači. Vaš vladalac Sunce ulazi u znak Raka, a vladalac Raka u Lava. Nastavljate saradnju sa vodenim znakom. Imate osećaj da vas voljena osoba ne razume. Nesanica.

Devica

Za vas nema zime kada je reč o poslu, s obzirom na naglašen uticaj vladaoca Merkura i Sunca u poljima karijere, ciljeva i planova. Mesec u 12. polju donosi vam i i emotivnu i poslovnu podršku od Riba. Izbegavajte alkohol.

Vaga

Osim sa strancima, pregovarate i o saradnji sa osobama koje će vam otvoriti vrata ka novim projektima. Sa mnoštvom planeta u 11. polju, i vi ste uz Lava, znak u trendu i mnogi bi želeli da se nađu u vašem društvu. Više šetajte.

Škorpija

Prepuno polje karijere u koje je ušao i Mesec, pogoduje sportistima, a tranzit Sunca preko Raka, odgovara Škorpijama koje planiraju neki vid stručnog usavršavanja u inostranstvu. Susret sa starom simpatijom. Nervoza.

Strelac

Ulazak Sunca u osmo polje, donosi vam mogućnosti za uvećanje zarade preko saradnje sa strancima. Aspekti vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, sa Mesecom, podstiču vatrene emocije prema jednom Lavu. Proverite štitnu žlezdu.

Jarac

Mada tranzit Meseca preko devetog polja u prvi plan stavlja vašu potrebu za odmorom, dobićete i priliku za proširenje saradnje sa strancima. Voljena osoba je nežnija i pažljivija i verovatno želi da vas obraduje. Više se odmarajte.

Vodolija

Pozicija Sunca koje po podne ulazi u vaše šesto polje, govori o poslovnim dogovorima koji mogu da vam donesu značajno uvećanje prihoda. Emotivni partner nije oduševljen što je u drugom planu i to će vam staviti do znanja. Izbegavajte alkohol.

Ribe

Mesec se pridružio Veneri i Marsu u Lavu što za vas uvek znači više angažovanja na poslu, naročito ako ste umetnik. Aspekti Sunca u polju ljubavi, donose vam više razumevanja od partnera, mada svađa nije isključena. Oprez za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)