DIPLOME ZA 42 DOKTORA NAUKA SA MEDICINE: Svečanost u Rektoratu Univerziteta u Beogradu

B.B.

29. 06. 2023. u 15:03

NA svečanoj promociji u Rektoratu Univerziteta u Beogradu diplome doktora nauka dobila su 42 kandidata sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

ДИПЛОМЕ ЗА 42 ДОКТОРА НАУКА СА МЕДИЦИНЕ: Свечаност у Ректорату Универзитета у Београду

Foto: Univerzitet u Beogradu

Na svečanoj promociji u Rektoratu Univerziteta u Beogradu, doktorske teze i komisije predstavila je prof. dr Tatjana Pekmezović, prodekan za naučnoistraživački rad na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Diplome je, uz čestitke i želje za nastavak rada i uspešnu karijeru, novim doktorima nauka uručila prorektorka Univerziteta u Beogradu prof. dr Zorica Vujić.

- Izražavam u ime uprave zahvalnost što ste za vaš naučni rad i napredak odabrali Univerzitet u Beogradu, najstariju i najveću naučno-obrazovnu ustanovu u ovom delu Evrope. Već ste samom izradom i odbranom doktorske teze uradili mnogo, ali vam ja iskreno želim da tek postignete punu profesionalnu afirmaciju, kao i da zadržite sposobnost kritičkog razmišljanja, samostalnog i objektivnog zaključivanja, argumentovanog zastupanja stava i dostojanstvenog prihvatanja drugačijeg mišljenja - istakla je prorektorka dr Vujić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)