MARKO I MARIJA MILOŠEVIĆ TRAŽE HITNO OBUSTAVLJANJE SERIJE: Slobina deca poslala opomenu pred tužbu

Novosti online

31. 03. 2021. u 10:32

MARKO i Marija Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu i traže hitno obustavljanje serije "Porodica" koja je pre dva dana počela sa emitovanjem, a koja prati poslednjih 72 sata zajedničkog života njihove porodice, pre hapšenja, bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

МАРКО И МАРИЈА МИЛОШЕВИЋ ТРАЖЕ ХИТНО ОБУСТАВЉАЊЕ СЕРИЈЕ: Слобина деца послала опомену пред тужбу

Foto: Predrag Mitić

"Blic" je došao u posed dokumenata koje su Marija i Marko Milošević poslali putem advokata produkciji "Firefly" i u kojoj navode da ukoliko ne obustave emitovanje serije će snositi odgovarajuće zakonske posledice.

Serija "Porodica" prikazuje tri dan uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024