NAGRADA ZA ESEJ IZ PEDAGOGIJE: Milica DŽelatović, najbolji rad na temu "izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju"

S.M.J.

28. 02. 2021. u 12:17

MILICA Dželatović, maturant negotinske Poljoprivredne škole sa domom učenika “Rajko Bosnić” osvojila je prvu nagradu niškog Filozofskog fakulteta za esej iz pedagodije.

НАГРАДА ЗА ЕСЕЈ ИЗ ПЕДАГОГИЈЕ: Милица Џелатовић, најбољи рад на тему изазови образовања у дигиталном окружењу

Foto: Privatna arhiva

Milica je uz mentorsku pomoć Nadežde Đorđević i Nataše Kerkez napisala esej na temu "Izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju" i odlukom stručnog žirija podelila prvu nagradu sa Sarom Marković, učenicom Ugostiteljsko-turističke škole u Nišu.

 - Nagrada je oslobađanje naknade za polaganje prijemnog ispita na niškom Filozofskom fakultetu i meni je jako značajna s obzirom da nameravam da studiram pedagogiju – kaže ova mlada Zaječarka, već četvrtu godinu jedna od najboljih učenica negotinske Poljoprivredne škole "Rajko Bosnić" na veterinarskom smeru.

Konkurs je, inače, organizovan u okviru Virtuelnih dana pedagogije, a učeničke i studentske radove ocenjivali su prof. dr Jelena Maksimović, doc. dr Dragana Jovanović i doc. dr Marija Marković. 

Drugu nagradu osvojio je Darko Pavlović, učenik Pravno - poslovne škole u Nišu, treću Jovana Stanković, učenica Tehničke škole u Knjaževcu, a četvrtu Anastasija Živković, učenica Medicinske škole "Dr Milenko Hadžić" iz Niša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo