PARAĆINAC DOBITNIK „ZLATNOG ORLA“ VAZDUHOPLOVNOG SAVEZA: Proglašen najboljim pilotom opšte avijacije u 2020. godini

Z. RAŠIĆ

20. 02. 2021. u 23:04

PARAĆINAC Aleksandar Godić, član Aero-kluba „Naša krila“ iz tog grada, najbolji je pilot opšte avijacije u prošloj godini i dobitnik plakete „Zlatni orao“.

ПАРАЋИНАЦ ДОБИТНИК „ЗЛАТНОГ ОРЛА“ ВАЗДУХОПЛОВНОГ САВЕЗА: Проглашен најбољим пилотом опште авијације у 2020. години

Foto: AK Naša krila

 

Reč je o nagradi koju dodeljuje Vazduhoplovni savez Srbije, dok je njegov klub nagrađen Zlatnom plaketom VSS za izuzetne rezultate tokom 85 godina postojanja i rada.

Najbolji sportisti Vazduhoplovnog saveza Srbije proglašeni su u Beogradu na osnovu odluke njihovog Upravnog odbora o dodeli priznanja ličnostima i institucijama koji su doprineli razvoju vazduhoplovstva u Srbiji u 2020. godini.

Zlatnu plaketu VSS namenjenu Aero-klubu „Naša krila“ primio je najmlađi pilot tog kluba Nikola Naumović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!