NAGRADA ZA ESEJ IZ PEDAGOGIJE: Milica DŽelatović, najbolji rad na temu "izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju"

S.M.J.

28. 02. 2021. u 12:17

НАГРАДА ЗА ЕСЕЈ ИЗ ПЕДАГОГИЈЕ: Милица Џелатовић, најбољи рад на тему изазови образовања у дигиталном окружењу

Foto: Privatna arhiva

MILICA DŽelatović, maturant negotinske Poljoprivredne škole sa domom učenika “Rajko Bosnić” osvojila je prvu nagradu niškog Filozofskog fakulteta za esej iz pedagodije.

Milica je uz mentorsku pomoć Nadežde Đorđević i Nataše Kerkez napisala esej na temu "Izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju" i odlukom stručnog žirija podelila prvu nagradu sa Sarom Marković, učenicom Ugostiteljsko-turističke škole u Nišu.

 - Nagrada je oslobađanje naknade za polaganje prijemnog ispita na niškom Filozofskom fakultetu i meni je jako značajna s obzirom da nameravam da studiram pedagogiju – kaže ova mlada Zaječarka, već četvrtu godinu jedna od najboljih učenica negotinske Poljoprivredne škole "Rajko Bosnić" na veterinarskom smeru.

Konkurs je, inače, organizovan u okviru Virtuelnih dana pedagogije, a učeničke i studentske radove ocenjivali su prof. dr Jelena Maksimović, doc. dr Dragana Jovanović i doc. dr Marija Marković. 

Drugu nagradu osvojio je Darko Pavlović, učenik Pravno - poslovne škole u Nišu, treću Jovana Stanković, učenica Tehničke škole u Knjaževcu, a četvrtu Anastasija Živković, učenica Medicinske škole "Dr Milenko Hadžić" iz Niša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)