ZA ROĐENDAN - BESPLATNE ULAZNICE: U somborskom teatru planiraju 10 naslova na februarskom repertoaru

V.V.S.

01. 02. 2021. u 14:20

NARODNO pozorište Sombor vraća se u dugo priželjkivani radni ritam: u februaru će na njihovoj sceni biti izvedeno deset predstava, a među njima je i premijera predstave „Tramvaj zvani želja“ Tenesi Vilijamsa, u režiji Juga Đorđevića.

ЗА РОЂЕНДАН - БЕСПЛАТНЕ УЛАЗНИЦЕ: У сомборском театру планирају 10 наслова на фебруарском репертоару

Foto: J.B.

Prvo izvođenje najavljeno je za 26. februar,a „zvanična“ premijera je dan kasnije

U februarski repertoar uvrstili su za najlađu publiku „Uspavanu lepoicu“ Šarl Peroa, u režiji Živomira Jokovića, čime nastavljaju dugogodišnju plodnu saradnju sa Dečjem pozorištem Subotica. Posle duže vremena iz ovog grada stiže im u goste i njihova nova predstava „Mesec iznad Bafala“ Kena Ludviga, u režiji Darijana Mihajlovića. Na programu je i autorski projekat Igora Vuka Torbice „Tartif“ (po motivima originalne Molijerove drame).

Povodom Dana Grada Sombora, 18. februara, na repertoaru će se naći i popularna komedija “Tenor na zajam“ Kena Ludviga, u režiji Olje Đorđević. Publika će, kao rođendanski poklon,  dobiti besplatne ulaznice.

Inače, u ovoj kući i dalje se predstave izvode uz sve epidemiološke mere i sa „proređenom“publikom, kako bi se obezbedila bezbedna distanca u gledalištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima