VEDAR, DUHOVIT I DIRLJIV ROMAN: Nova knjiga Sofi Kinsele "Voli svoj život"

D.B.M.

10. 01. 2021. u 17:11

NA početku pandemije britanska spisateljica Sofi Kinsela objavila je onlajn delove dnevnika najčuvenije kupoholičarke Beki, da razveseli svoje čitaoce u karantinu. Nedavno je objavila novu knjigu „Voli svoj život“ koja nema nikakve veze sa virusima i zarazom. Vedar, duhovit i dirljiv roman objavila je na srpskom „Laguna“.

ВЕДАР, ДУХОВИТ И ДИРЉИВ РОМАН: Нова књига Софи Кинселе Воли свој живот

Sofi Kinsela

- Mislim da će to što smo živeli u ovo čudno, čudno vreme uticati na svačiji rad jer smo naučili mnogo o sebi, svojim bližnjima, susreli se sa gubicima, a rezultat toga ne moraju nužno da budu romani koji će govoriti o pandemiji – objasnila je autorka bestseler serijala „Kupoholičarka“ i hit knjiga „Dugujem ti“ i „Umeš li da čivaš tajnu“ na virtuelnom događaju koji je organizovao „Brookline Booksmith“ povodom objavljivanja novog romana.

 

 

- Planiram knjige veoma opsesivno. Volim da razvijam radnju, prava sam štreberka po tom pitanju. Provedem nekoliko nedelja razmišljajući o zapletu pre nego što sednem i počnem sa pisanjem. Koristim nekoliko sistema. Imam tablu sa karticama o važnim tačkama u zapletu, ali to mi nije dovoljno pa snimam ideje u telefon i zapisujem beleške svuda po kući...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima