UMETNOST FOTOGRAFIJE: Boško Bunuševac i “Vukovi”

M. N. M.

24. 11. 2020. u 17:58

FOTOGRAFIJA predstavlja deo dugoročnog projekta koji prati tim "Vukovi Beograd" - započetog sa željom da približi požrtvovanost i ljubav prema igri koju imaju igrači koji se ovim bave isključivo amaterski u timovima sa mizernim budžetima - u ovom slučaju to je klub američkog fudbala u Srbiji.

УМЕТНОСТ ФОТОГРАФИЈЕ: Бошко Бунушевац и “Вукови”

Foto Boško Bunuševac

"Vukovi Beograd" su osnovani 2002. godine kada je zapravo i ceo sport došao u Srbiju i jedan su od dva najveća tima u celom regionu. Priča prati klub od početka priprema za sezonu 2019, do konačnog izlaska na teren i navlačenja opreme i treninga, prvi put u novoj sezoni, sve u cilju povratka titule koja već par godina nije u rukama "Vukova".

Iako sam prolazio kroz isti proces upravo u "Vukovima" desetak godina, sve to kada se gleda sa strane daje potpuno drugačiju sliku od onoga koju sam imao kao igrač. U ovom veoma uskom izboru od 20 fotografija prikazan je ceo put koji smo prošli te sezone na putu do finala koje je nažalost ponovo izgubljeno, a može se videti od 3. decembra u galeriji Collegium Hungaricum (Gračanička 14), na izložbi u okviru festivala "Vizualizator".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)