JDP OTVARA SUTRA BLAGAJNU: Prvi na programu „Lorencačo“

V.V.S.

06. 09. 2020. u 16:01

U JUGOSLOVENSKOM dramskom pozorištu sutra otvaraju blagajnu za svoju vernu publiku, koja će tokom septembra moći da bira neki od pet popularnih naslova na repertoaru kuće.

ЈДП ОТВАРА СУТРА БЛАГАЈНУ: Први на програму „Лоренцачо“

Foto: Nenad Petrović

Prva predstava, “Lorencačo” Alfreda de Misea (u režiji Borisa Liješevića) biće izveden dve večeri za redom , 14. i 15. septembra.

Ostali naslovi na programu JDP su predstave “Mamu mu jebem ko je prvi počeo”, “Dok nas smrt ne razdvoji”, “Gospođica”, “Tartif” i “Zašto je poludeo gospodin R?”.

Sve predstave će se izvoditi na Sceni “Ljuba Tadić”, a iz teatra poručuju da će preduzeti sve mere neohodne zdravstvene zaštite.

Publika će tokom boravka u pozorištu (pri kupovini ulaznica i na predstavama) nositi zaštitne maske, oni kojima bude izmerena temperatura viša od 37,2 neće moći da uđu u zgradu pozorišta, a u sali će između gledalaca biti obezbeđena propisana fizička distanca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024