ODRASLA SAM U KUĆI SA DUHOVIMA: Glumica Ket Denings otkriva neverovatnu tajnu iz detinjstva

N. D.

14. 08. 2022. u 18:30

ZVEZDA popularnog sitkoma "Dve devojke bez love", Ket Denings, vratila se 2. avgusta na kanal Foks lajf u premijernoj drugoj sezoni komedije "Lutka" (utorkom, u 22.00).

ОДРАСЛА САМ У КУЋИ СА ДУХОВИМА: Глумица Кет Денингс открива невероватну тајну из детињства

Foto: Foks

Lepa glumica koja je karijeru započela 2000, u kultnoj seriji "Seks i grad", ulogom trinaestogodišnje razmažene devojčice iz bogataške porodice koja unajmljuje Samantu da joj "odradi" promociju bar micve, stasala je u jedno od najtraženijih, ali i najplaćenijih mladih lica američke televizije.

Osim u pomenute "Dve devojke bez love", Ket od 2010. gledamo u stalnoj glumačkoj postavi Marvelove "Tor" franšize, pojavila se i u pet epizoda serije "Vandavizija" ovenčane sa tri Emija, a u biografiju je upisala i naslove poput "Mornaričkih istražitelja", "Urgentni centar" i drugi deo kultne bioskopske komedije "Big mama haus" sa Edijem Marfijem. Serija "Lutka", međutim, bila je, kako otkriva, sasvim drugačije iskustvo.

Na tragu serije "Seks i grad", "Lutka" govori o ženskom prijateljstvu i o tome koliko je ono važno za svaku devojku. Kada je dečko DŽeremi ostavi bez najave, DŽuls odlučuje da se vrati sebi i svojim prijateljicama sa fakulteta Medison i Steli, kojima se priključuje i njena cimerka Izi. Radnja 10 novih epizoda odigrava se posle karantina usled pandemije, koja je DŽuls i njene prijateljice ostavila slomljenih srca, na pragu 30-ih.

- Svaka ostavljena devojka našla se u toj situaciji. Mnogo ljudi u vezi zaboravi na ljubav prema sebi. Kada dođe do toga nije loše zapitati se šta vi dobijate iz te veze i da li ste punopravni partner ili nečiji sluga. Devojke se plaše samoće, a ponekad baš u njoj otkriju sve što im je potrebno - poručuje junakinja serije "Lutka", koja je inače imala veoma zanimljivo detinjstvo.

- Odrasla sam u kući iz 17. veka koju su izgradili prvi američki doseljenici, koja je, uveravam vas, ukleta. Detinjstvo pamtim po čudnim šumovima, koracima na tavanici i misterioznom nestajanju stvari. Ta kuća je danas turistička lokacija, a dok smo živeli u njoj, redovno smo bili domaćini lovcima na duhove - poručuje Deningsova, koja inače nije išla u osnovnu školu, već ju je završila vanredno od kuće.

NJen prvi posao bila je reklama za čips u kom su pronađeni otrovni sastojci, pa nikada nije ni počeo da se prodaje. Ipak, procenjuje se da je Ket od uloga do danas inkasirala 25 miliona dolara, što je svrstava u sam vrh američkog TV glumišta, pa njen put i odrastanje sa duhovima, možda, i nije tako loš recept za uspeh.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TRPEO NESNOSNE BOLOVE: Muškarac pokazao šta je dva meseca nosio u telu - slika je obišla svet (FOTO)