VIDEO-IGRE SRUŠILE SVETSKU BERZU: Dokumentarac "Gejmstop: Otmica Volstrita" na Diskaveriju

Jl. B.

18. 06. 2022. u 17:11

NOVI dokumentarni film "Gejmstop: Otmica Volstrita" otrkiće nam kako su akcije kompanije koja prodaje video igrice preko noći dostigle neslućene visine i srušile svetsku berzu.

ВИДЕО-ИГРЕ СРУШИЛЕ СВЕТСКУ БЕРЗУ: Документарац Гејмстоп: Отмица Волстрита  на Дискаверију

Foto Diskaveri

Dokumentarac ćemo premijerno gledati u nedelju, 19. juna, u 21.00, na kanalu Diskaveri. U januaru 2021, kada je svet bio zaokupljen pandemijom, priča o firmi "GameStop" i naglom porastu cena njenih akcija bila je u žiži javnosti.

Saznaćemo kako je grupa mladih trgovaca, uz pomoć društvenih mreža, organizovala masovnu kupovinu deonica i uspela da izigra profesionalce sa Volstrita. Amateri su priredili finansijsku "predstavu" koja je potresla svetsko tržište i otkrila slabosti berze. Detalje ove neverovatne priče izneće nam Džordan Belfort, koji je devedestih dobio nadimak "Vuk sa Volstrita".

U istoimenom filmskom hitu, koji je inspirisan Belfortovim životom, glavnu ulogu odigrao je oskarovac Leonardo Dikaprio.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo