ŠTA SE DEŠAVA KADA SE KAMERE ISKLJUČE: Reditelj Mihajlo Vukobratović o novoj seriji "Od jutra do sutra"

M. J. M.

18. 03. 2022. u 07:00

PRE nešto više od mesec dana počelo je snimanje nove serije "Od jutra do sutra", zajedničkog projekta TV Prva i "Smart produkcije".

ШТА СЕ ДЕШАВА КАДА СЕ КАМЕРЕ ИСКЉУЧЕ: Редитељ Михајло Вукобратовић о новој серији Од јутра до сутра

Foto Arhiva

Kako nezvanično saznajemo, radi se o adaptaciji popularne argentinske telenovele "Uspešni Pelsovi" (2009). Još nije poznato hoće li se srpska verzija potpuno držati originalnog scenarija, ali gledaoci će svakako uživati u intrigantnoj priči. Režiju potpisuju Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović.

- Ovo je nešto između serije i sitkoma. Želimo da privučemo gledaoce pričom o dva lica života televizijskih ljudi, o tome šta se dešava sa njima kada se kamere isključe. Do kraja godine, planiramo da snimimo između 200 i 250 epizoda. Na polovini snimljenih epizoda, od septembra, počeće emitovanje na TV Prva - otkriva, za "Novosti", reditelj Mihajlo Vukobratović. - Snimamo na više lokacija, a jedna od njih je TV studio, jer su glavni junaci TV zvezde, Srna (Ivana Dudić) i Marko (Milutin Milošević).

Uloge tumače i Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, kao i Dragana Mićalović, koja nam je priznala da je oduševljena što već četvrti put radi sa "Smart produkcijom".

Glavni akteri argentinske telenovele, supružnici Sol i Martin su i popularan voditeljski par. Ali, njihov idiličan brak je samo varka za javnost. Kada Martin saopšti direktoru televizije da želi da pređe kod konkurencije, dobiće udarac od koga će pasti u komu. Dok smišlja gde da sakrije Martina, direktor se na putu sudara sa mladim glumcem Gonzalom, koji neverovatno liči na Martina. Na direktorov predlog, on dolazi na Martinovo mesto, jer je ostao bez posla i u velikim je dugovima. Međutim, dvojnik će ubrzo saznati da Sol ima ljubavnika, a da je Martin gej.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!