IZLOŽBA "AMPLITUDA SENTIMENTA": Sećanja i lične interpretacije

M.A.K.

09. 02. 2022. u 17:31

UMETNICA mlađe generacije, Sonja Lundin, u Galeriji `73 (Požeška 83 a, Banovo brdo),u četvrtak 10. februara u 19 časova, predstavlja izložbu "Amplituda sedimenta".

ИЗЛОЖБА АМПЛИТУДА СЕНТИМЕНТА: Сећања и личне интерпретације

Foto promo Galerija 73

Autorka se bavi temom lične interpretacije, preplitanjem različitih medija - foto transfera, foto kolaža, crteža, ulja na platnu, akrila, duboke štampe i litografije. Rođena u Stokholmu, 1997. godine, umetnica je završila osnovne studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu na grafičkom smeru, a trenutno je na master studijama na slikarskom odseku, u klasi Simonide Rajčević.

Radi uglavnom multimedijske slike uz kolažiranje i crteže različitim bojicama, flomasterima i fototransfer tehnikama. U grafici primenjuje duboku štampu, litografiju, digitalnu štampu i sitoštampu, uz ručne intervencije. Sonjine teme su uglavnom povezane za temu porodice i sukoba srpske i švedske kulture u njenom identitetu. Do sada je imala četiri samostalne izložbe (Kulturni Centar Grad, Džon Nezbit Univerzitet, Hadži galerija, Transform Art galerija) i više grupnih. Postavka u Galeriji 73 će trajati do 22. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove