VOĐENJE KROZ IZLOŽBU I RAZGOVOR SA UMETNICIMA U LIKOBNOJ GALERIJI KCB: Novo čitanje pejzaža

M.A.K.

08. 02. 2022. u 16:53

ISTORIČARKA umetnosti Ana Ereš, autorka izložbe "Apstraktni pejzaž 2.0", koja se u Likovnoj gakeriji KCB održava u okviru tradicionalnog ciklusa "Kritičari su izabrali" , održaće stručno vođenje u sredu, 9. februara u 18 časova.

ВОЂЕЊЕ КРОЗ ИЗЛОЖБУ И РАЗГОВОР СА УМЕТНИЦИМА У ЛИКОБНОЈ ГАЛЕРИЈИ КЦБ: Ново читање пејзажа

Foto promo Likovna galerija KCB

Tom prilikom biće održan i razgovor sa učesnicima postavke- Ivanom Petrovićem, Sinišom Ilićem, Bojanom Đorđevim, Ivanom Šuletićem, Nikolom Markovićem. 

Izložba koju je Ereš kustosirala kao dobitnica nagrade "Lazar Trufunović" za 2017. svojevrstan je komentar na istoimenu postavku iz 1962. godine nastalu prema  koncepciji Alekse Čelebonovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!