KO JE PUCAO NA HOREJŠIA KEJNA? Nova godina uz "Istražitelje iz Majamija" na Foksu

N. D.

18. 12. 2021. u 18:33

DOBITNIK Zlatnog globusa Dejvid Karuso, kao čuveni poručnik Horejšio Kejn, ovog hladnog decembra povešće nas u tropsku Floridu, u premijernoj, sedmoj sezoni akcione krimi-drame "Istražitelji iz Majamija", koju pratimo od 29. decembra (radnim danima u 19.00), na kanalu Foks.

КО ЈЕ ПУЦАО НА ХОРЕЈШИА КЕЈНА? Нова година уз Истражитеље из Мајамија на Фоксу

Foto Foks

U luksuznom raju, loši momci nikada ne spavaju. A kada upeče zvezda i meci polete, Horejšio ostaje smiren, dok mu pogled skrivaju sunčane naočare. Ipak, na kraju prethodnog ciklusa videli smo da i naizgled svemogući direktor kriminalističke laboratorije ima loše dane i da nije otporan baš na svaki udarac svojih protivnika.

Jedan metak promenio je sve. Ali, ukoliko očekujete Horejšijevu sahranu, onda ne poznajete Majami. Nova sezona počinje eksplozivno, tek koji trenutak nakon što je metak na aerodromskoj pisti pokosio Kejna. Keli Dukejn bori se da održi tim na okupu i pronađe ubicu svog partnera. Nekoliko osumnjičenih imena odmah će isplivati na površinu, a pod znak sumnje pašće i jedan član Kejnove ekipe. Istraga će istražitelje odvesti u potragu za mecima sposobnim da probiju oklopna vozila, koja su već preplavila ulice Majamija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024