EMOTIVNI ROLERKOSTER: Drama "Azbuka našeg života" predstavljena u Kinoteci

Jelena Banjanin

27. 11. 2021. u 10:43

SAVREMENU dramsku seriju "Azbuka našeg života", u produkciji kuća "Kontrast studios" i "Telekom Srbija", pratićemo od 3. decembra, petkom u 21.00 na kanalu Superstar TV, a uskoro i na Prvoj.

ЕМОТИВНИ РОЛЕРКОСТЕР: Драма Азбука нашег живота представљена у Кинотеци

Jadran Malkovič i Aleksandra Janković / Foto I. Marinković

Junaci serije, nastale po romanima Mirjane Bobić Mojsilović, u režiji Jelene Bajić Jočić, jesu Uroš i Vesna Popović.

Nekada iskreno zaljubljeni i srećni, a sada otuđeni i potpuno strani, u 10 epizoda, nalik emotivnom rolerkosteru, pripovedaju priču o jednom od najvećih problema modernog društva - brzini koja oduzima sve. Život, vreme, bliskost.

- Oni su godinama žrtve sopstvenog odustajanja - kaže glumica Aleksandra Janković, koja igra Vesnu. - Ona se posvetila porodici i misli da je tu stavljena tačka. Za uspeh porodičnog odnosa moraš doneti odluku da nećeš da se porodica raspadne, što podrazumeva i volju, a tek onda zavrneš rukave i svakodnevno radiš na tome. Za to je potrebno biti snažna ličnost, bilo da ste muškarac ili žena. Vesna i Uroš su to izgubili i održavaju samo formu porodične zajednice. Bez obzira na to kroz šta prolaze, Vesna i Uroš jedno prema drugom imaju i ljubavi i poštovanja. Ako je par pred razvodom, molim se za što lepši razlaz. Ako tako ne mora, neka rade na odnosu, jer ima smisla. Ne postoji ništa važnije od porodice.

Jadran Malkovič i Aleksandra Janković / Foto I. Marinković

U liku Uroša gledaćemo glumca srpskog porekla Jadrana Malkoviča, koji je ostvario karijeru u Nemačkoj i Velikoj Britaniji. Ostale uloge tumače Nebojša Milovanović, Isidora Simijonović, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Miona Marković, Jovana Stipić, Đorđe Mišina, Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Igor Lazić Nigor, kao i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!