PREMIJERA "JUŽNOG VETRA" Biković: Kada ova saga dođe do kraja, odgovoriće na pitanja da li je ovo neka promocija kriminala (FOTO)

Novosti online

02. 11. 2021. u 20:47

Miloš Biković nije propustio premijeru filma "Južni vetar: Ubrzanje", u kojem glumi lik Petra Maraša. Pred samu projekciju filma u "Kombank dvorani", poznati srpski glumac bio je voljan da govori o ovom ostvarenju i da se raduje što publika konačno ima priliku da ga vidi.

ПРЕМИЈЕРА ЈУЖНОГ ВЕТРА Биковић: Када ова сага дође до краја, одговориће на питања да ли је ово нека промоција криминала (ФОТО)

Foto: ATA images

- Evo, nadam se da smo došli do te tačke da možemo da ga prezentujemo publici i da će ta energija koju smo uložili u to vreme da se vidi na platnu - rekao je na početku Biković.

Foto: ATA images

- Počinjemo polako da ovaj projekat, ovu sagu privodimo svom nekom zenitu, tako da ovaj svet je prikazan sa bezbedne distance, da mladi mogu da vide taj svet koji privlači u filmovima kao što su ", "Karlitov put", "Scarface" "Kum", "Peaky Blinders", "Sopranovi" i svi ti projekti koji volimo da gledamo upravo zbog toga što prikazuje jedan svet kojem želimo da pripadamo, ali koji nas intrigira. Ovaj film će, kada dođe do svog kraja, ovaj projekat generalno, zaokružiti i odgovoriti na sva pitanja nesumnjivo da li je ovo neka promocija kriminala - rekao je glumac.

Foto: ATA images

 

U trećem delu filma "Južni vetar", kako je najavljeno. biće nekih holivudskih glumaca, a na pitanje da li će oni dobro analizirati prvi i drugi deo, Miloš je odgovorio potvrdno.

- Pretpostavljam da, da. Mislim da su oni u toku svoje neke pripreme, spremni na to da se dobro upoznaju sa projektom. Sigurno da ne bi pristali na projekat za koji ne znaju - rekao je Biković, koji nije hteo da kaže da li će drug deo "Južnog vetra" nadmašiti prvi, već to ostavlja publici:

Foto: ATA images

 

- Mislim da će publika to reći. Meni je jako teško da sam kažem šta mislim i zato što sam u svakom kadru i nezgodno je biti objektivan i dati neki sud - rekao je Biković.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

PREMIJERNO U BEOGRADU: "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2. novembra u bioskopima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024