"VEČNOST JE TVOJA, A TI SI NAŠ ZAUVEK": Kolege se opraštaju od glumca Nenada Nenadovića

Tanjug

23. 09. 2021. u 10:57

DRAMSKI umetnici su u velikom šoku nakon smrti svog kolege glumca Nenada Nenadovića (1964 - 2021), koji je preminuo od posledica korona virusa, i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

ВЕЧНОСТ ЈЕ ТВОЈА, А ТИ СИ НАШ ЗАУВЕК: Колеге се опраштају од глумца Ненада Ненадовића

Foto: Arhiva Novosti

Glumica Milica Milša, koja je sa Nenadom igrala u telenoveli “Igra sudbine” na TV Prva, gde je on tumačio lik Brunera, napisala je na svom Instagram profilu:

- Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli...Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja, a ti si naš zauvek. Volim te, dragi moj druže - napisala je glumica.

Milša je još za medije rekla da će za nju Nenad uvek ostati onaj mlad momak sa neodoljivim osmehom, kao i da je na snimanju aktuelne serije sa njim bilo divno raditi.

Od redovnog člana pozorišta “Boško Buha” oprostila se i glumica Iva Štrljić:

- Neša, uvek nasmejan i dobronameran. Predivan čovek i kolega. Ogromno nedostajanje - bile su njene reči na Fejsbuku.

Nenadova koleginica Biljana Mihajlović iz drugog pozorišta za decu - “Pinokio” obratila se kratko - „Sa anđelima, druže moj“.

Voditelj, glumac, zabavljač za decu Predrag Vuković - Peđolino napisao je: „Zbogom, Nešo. Mnogo toga dobrog si uradio. Moja porodica i ja smo te mnogo voleli“.

Nenad Neša Nenadović preminuo je u 57. godini od posledica korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)