EMOTIVAN PRIJEM „NEČISTE KRVI“: Publika u Vranju burnim aplauzom nagradila film i aktere

D. Ristić

29. 08. 2021. u 00:49

FILM „Nečista krv – greh predaka“ imao je uspešnu premijeru u Vranju, gradu Bore Stankovića, prema čijim delima je snimljen.

ЕМОТИВАН ПРИЈЕМ „НЕЧИСТЕ КРВИ“: Публика у Врању бурним аплаузом наградила филм и актере

Foto D. Ristić

Publika je aplauzom nagradila sam kraj projekcije, a onda je srdačno pozdravila deo ekipe filma koja se pojavila na premijeri. Vranjskom gledalištu su se poklonili reditelj Milutin Petrović i glumci Katarina Radivojević, Marko Grabež i Aleksandar Ristoski.

Ili vam se film stvarno dopao ili ste veoma ljubazni ljudi – prokomentarisao je topao prijem publike tokom poklonjenja.

Svi iz ekipe su pre prve projekcije isticali kako im je prijem vranjske publike veoma važan i da sa nestrpljenjem i zebnjom očekuju njen sud. Kompleksna priča i ozbiljna drama sa puno slojeva koja se odvija na filmu zasniva se na likovima i zapletima iz proznih dela čuvenog Borisava Stankovića, a scenario je uobličio Vojislav Nanović, tokom sedamdesetih godina prošlog veka. Publika je bez daha pratila događaje na ekranu i emotivno reagovala na kraju filma.

Foto D. Ristić

Film je zaista sjajan, čuli smo da je rađen veoma dugo i to se vidi. Scenario i režija su odlični, kao i gluma. Kadrovi deluju zaista autentično i vrlo sam zadovoljan – komentar je jednog gledaoca.

Silina emocija sa platna prenela se i na gledaoce koji su i nakon izlaska iz sale bili pod jakim utiskom.

Još sam veoma uzbuđena, da nemam još pravih reči. Mogu samo da kažem da je film predivan – emotivno je reagovala gledateljka na premijeri.

Film „Nečista krv – greh predaka“ ima još jednu projekciju tokom prvog dana prikazivanja, a u Vranju će biti prikazivan u dva termina dnevno sve do 3. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!