EMOTIVAN PRIJEM „NEČISTE KRVI“: Publika u Vranju burnim aplauzom nagradila film i aktere

D. Ristić

29. 08. 2021. u 00:49

FILM „Nečista krv – greh predaka“ imao je uspešnu premijeru u Vranju, gradu Bore Stankovića, prema čijim delima je snimljen.

ЕМОТИВАН ПРИЈЕМ „НЕЧИСТЕ КРВИ“: Публика у Врању бурним аплаузом наградила филм и актере

Foto D. Ristić

Publika je aplauzom nagradila sam kraj projekcije, a onda je srdačno pozdravila deo ekipe filma koja se pojavila na premijeri. Vranjskom gledalištu su se poklonili reditelj Milutin Petrović i glumci Katarina Radivojević, Marko Grabež i Aleksandar Ristoski.

Ili vam se film stvarno dopao ili ste veoma ljubazni ljudi – prokomentarisao je topao prijem publike tokom poklonjenja.

Svi iz ekipe su pre prve projekcije isticali kako im je prijem vranjske publike veoma važan i da sa nestrpljenjem i zebnjom očekuju njen sud. Kompleksna priča i ozbiljna drama sa puno slojeva koja se odvija na filmu zasniva se na likovima i zapletima iz proznih dela čuvenog Borisava Stankovića, a scenario je uobličio Vojislav Nanović, tokom sedamdesetih godina prošlog veka. Publika je bez daha pratila događaje na ekranu i emotivno reagovala na kraju filma.

Foto D. Ristić

Film je zaista sjajan, čuli smo da je rađen veoma dugo i to se vidi. Scenario i režija su odlični, kao i gluma. Kadrovi deluju zaista autentično i vrlo sam zadovoljan – komentar je jednog gledaoca.

Silina emocija sa platna prenela se i na gledaoce koji su i nakon izlaska iz sale bili pod jakim utiskom.

Još sam veoma uzbuđena, da nemam još pravih reči. Mogu samo da kažem da je film predivan – emotivno je reagovala gledateljka na premijeri.

Film „Nečista krv – greh predaka“ ima još jednu projekciju tokom prvog dana prikazivanja, a u Vranju će biti prikazivan u dva termina dnevno sve do 3. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)