SUNCE MOJE, KO ĆE SADA KUĆU DA MI OTVARA: Baka Alekse Stojmenovića kroz jecaje poručuje - i kod Vučića ću da idem ako treba

J. ĆOSIN

17. 05. 2021. u 22:04

ALEKSINČANIN Aleksa Stojmenović (26) preminuo je jutros u niškom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u Aleksincu.

СУНЦЕ МОЈЕ, КО ЋЕ САДА КУЋУ ДА МИ ОТВАРА: Бака Алексе Стојменовића кроз јецаје поручује - и код Вучића ћу да идем ако треба

Foto. J. Ć./privatna arhiva

Kako saznajemo, policiji je u nedelju oko 20 časova prijavljena tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko mladića koji su se okupili na proslavi punoletstva drugarice T. Č., a Aleksa je nađen na pločniku ispred restorana, gde su najpre gosti, a zatim i lekari pokušali da mu pomognu. Međutim, zbog težine povreda, hitno je prevezen iz Aleksinca u Niš. Još se, međutim, utvrđuje na koji je način zadobio fatalne povrede.Prema prvim informacijama, on je oko 20 sati izašao "na vazduh" ispred restorana u kojem se slavilo, a nekoliko trenutaka kasnije pronađen je kako leži na zemlji. Misterija je zasad to što na telu mladića, prema nezvaničnim saznanjima, nije bilo tragova krvi, pa se ne isključuje mogućnost da je udaren u glavu, ili da je fatalnu povredu zadobio tokom pada na pločnik.

Nezvanično se govori i da je svemu prethodila tuča četvorice mladića, kojima je Aleksa prišao da ih razdvoji, pa da je tada zadobio udarac u glavu, a da je zatim i šutiran u kičmu. Mladići su navodno saslušani, ali zasad nema informacija da je neko uhapšen zbog ovog slučaja koji je potresao ljude u Aleksincu.

Skrhana bolom, Aleksina baka je pred kućom govorila da će od najviših državnih organa tražiti da rasvetle smrt njenog unuka.

- Bakino sunce, ko će sada kuću da mi otvara - jecala je baka. - I kod Vučića ću da idem ako treba. Kažu da ne znaju ko je. Sve se zna, sve se zna... Neki su se pobili, on je prišao, dečko ovoliki kao planina, i da ga gurnu i da padne.

Foto: Printscreen/Instagram

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu naložilo je obdukciju koja bi trebalo da pokaže kako je mladić izgubio život.

Vlasnica restorana ispred kojeg se sve odigralo nije želela da razgovara sa novinarima, samo je kratko rekla da se sve desilo brzo i da nije uspela da vidi ništa.

- Bila sam u šanku i uzimala piće. Kada smo videli neku gužvu ispred lokala, već je policija bila tu - rekla je kratko vlasnica ugostiteljskog objekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!