PRVI AUTO GA POVREDIO, DRUGI UBIO: Potvrđena optužnica za smrt Nikole Devrnje iz Obreža

S. K.

23. 03. 2021. u 20:43

VIŠI sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu, koju je, 10. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo podiglo protiv Bojana Bućana iz Kupinova, zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Nikola Devrnja (23) iz Obreža, potvrđeno je "Novostima" u ovom sudu.

ПРВИ АУТО ГА ПОВРЕДИО, ДРУГИ УБИО: Потврђена оптужница за смрт Николе Деврње из Обрежа

Arhiva

Ovu vest porodica Devrnja saznala je u utorak, baš na godišnjicu smrti Nikole, nakon tri godine bola i tuge za sinom i bratom.

Te večeri, 23. marta 2018. godine uveče oko 22.30, Nikola se kretao Ulicom Branka Madžarevića u Kupinovu, kada ga je putničko vozilo udarilo, a zatim je, koji trenutak kasnije, drugi automobil prešao preko njega.

- Taj vozač nije se zaustavio kako bi proverio da li je Nikola dobro, već je vozilom stala devojka koja se kretala iza njega. Parkirala se u stranu, uključila sva četiri migavca i dok je pokušavala da pozove Hitnu pomoć naišlo je drugo putničko vozilo, koje je prešlo preko Nikole - govori, za "Novosti", Nikolin otac Ivica, dodajući da prvi vozač nije pronađen, dok je drugi takođe pobegao sa mesta nesreće. - Kada sam otišao da preuzmem telo u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, doktor mi je rekao da su povrede od gaženja bile fatalne po Nikolu. Od prvog udarca pukla mu je ruka i butna kost, a prelaskom drugog automobila preko njega nastupila je smrt.

Neutešni Ivica kaže da je kasnije saznao da se sumnja da je vozač, koji je kolima prešao preko Nikole - iz Kupinova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)