"NOVOSTI" SAZNAJU: Mladić divljao auto-putem 224,5 km/h, jurili ga presretači, evo kako je kažnjen!

Novosti online

19. 03. 2021. u 08:04

NA auto- putu Beograd- Šid, u Surčinu, sinoć oko 22:30 časa, presretači su zaustavili dvadesetčetvorogodišnjeg vozača Mercedesa S klase, koji je upravljao vozilom brzinom od 224,5 km/h, na delu puta gde je ograničenje brzine 120km/h, što predstavlja nasilničku vožnju.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Младић дивљао ауто-путем  224,5 км/х, јурили га пресретачи, ево како је кажњен!

Foto: MUP

Prekršajni sud u Beogradu osudio je učinioca prekršaja na kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 300 časova, novčanu kaznu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 9 meseci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)