KAŽNJENO 50 VOZAČA ZBOG NEPOŠTOVANJA PROPISA: Nova akcija saobraćajne policije u Somboru

J.Bekić

02. 03. 2021. u 19:10

U NOVOJ pojačanoj akciji Saobraćajne policije u Somboru minulog vikenda od 16 časova do ponoći prekontrolisano je 259 vozača.

КАЖЊЕНО 50 ВОЗАЧА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА ПРОПИСА: Нова акција саобраћајне полиције у Сомбору

Foto: D.N.

Njih 50 kažnjeno je zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.Iz saobraćaja je isključeno osam vozača, od kojih je sedmoro upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Somboru.

U policiji su tri vozača zadržana 12 sati – do istrežnjenja, dok je najviše vozača, njih 20, kažnjeno zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Policija apeluje na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvođač vozila.

Takođe,se apeluje i na sve ostale učesnike u saobracaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. Saobraćajna policija najavljuje nove kontrole vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove