PRONAĐENA SMRZNUTA 200 METARA OD KUĆE: Detalji užasa kod Medveđe - majci troje dece nije bilo spasa

I. M.

16. 02. 2021. u 12:51

I.J. (34) iz Leca, u opštini Medveđa, pronađena je bez svesti, 200 metara od svoje kuće u Rudničkoj koloniji gde je živela, a uprkos naporima lekara da joj sačuvaju život ona je posle nešto više od jednog sata podlegla posledicama smrzavanja.

ПРОНАЂЕНА СМРЗНУТА 200 МЕТАРА ОД КУЋЕ: Детаљи ужаса код Медвеђе - мајци троје деце није било спаса

Foto: V. Mitrić

Nesrećnu ženu pronašao je, u ponedeljak nešto posle pet časova, jedan od radnika rudnika „Lece“ i odmah pozvao Hitnu pomoć.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nam je potvrđeno da im je slučaj smrti ženske osobe prijavljen u ponedeljak oko sedam časova.

- Radi se o zadesnoj smrti odnosno o posledici smrzavanja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Nema elemenata krivičnog dela odnosno sumnjivih okolnosti veznih za ovaj slučaj. Telo žene je predato porodici radi sahranjivanja – kazala je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, I.J. je živela sama, a bila je majka troje dece koju je napustila. Najstarije dete je, kako nezvanično saznajemo, dato na usvajanje, najmlađe je još kao beba smešteno u hraniteljsku porodicu, a srednje živi sa svojom bakom po ocu. Žrtva smrzavanja je, prema nezvaničnim saznanjima, bila sklona alkoholu i nije mogla da brine o svojoj deci, a navodno je imala i psihičke probleme.  

I pre kobne noći lekari Doma zdravlja u Medveđi su izlazli na teren i pokušavali da joj pomognu, jer je pod uticajem alkohola lutala Lecem, ali njeno stanje nije zahtevalo hospitalizaciju. Navodno je reč o ženi koja je nekoliko puta bila na bolničkom lečenju od alkoholizma. Ona će biti sahranjena danas na mesnom groblju u Lecu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima