SRCE OD CVEĆA I SVEĆA ZA BOJANA PERAĆA: Tačno u četiri sata, kada je mladić nastradao, porodica odala poštu poginulom vozaču GSP (VIDEO)

S. J. M.

12. 02. 2021. u 11:27

NA današnji dan prošle godine na uglu ulica Cara Dušana i Tršćanske u saobraćajnoj nesreći poginuo je vozač GSP autobusa Bojan Perać.

СРЦЕ ОД ЦВЕЋА И СВЕЋА ЗА БОЈАНА ПЕРАЋА: Тачно у четири сата, када је младић настрадао, породица одала пошту погинулом возачу ГСП (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Adam Rakočević koji je izazvao nesreću osuđen je jesenas prvostepeno u Višem sudu u Beogradu na dve i po godine zatvora za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Bojanov otac Boro Perać danas je na mestu gde se desila nesreća odao poštu sinu, ali i protestvovao zbog kako kaže sramne presude. U srcu od sveća i cveća u četiri sata ujutru, kada mu je sin i nastradao, postavio je njegovu sliku sa porukom "Pravda za Bojana".
  - Rakočevića su osudili na najmanju kaznu i pustili iz pritvora do pravosnažnosti presude - kaže nam Perać. - Porodica nam je uništena, a on se slobodno šeta. Verovao sam sudu, ali on pravdu nije doneo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove