BRZA AKCIJA HAPŠENJA U NIŠU: Razbojik (20) pokušao oružanu pljačku menjačnice, policajci ga pronašli na groblju (FOTO)

J.Ć.

08. 02. 2021. u 17:46

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su pet razbojništava i razbojništvo u pokušaju i uhapsili D. I. (20) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje je izvršio ova krivična dela.

БРЗА АКЦИЈА ХАПШЕЊА У НИШУ: Разбојик (20) покушао оружану пљачку мењачнице, полицајци га пронашли на гробљу (ФОТО)

Foto: MUP RS

Brzom reakcijom za samo 20-tak minuta, policija ga je sustigla kod gradskog groblja neposredno nakon što je, kako se sumnja, uz pretnju pištoljem, od radnice menjačnice pokušao da uzme novac.

 
Kada je radnica počela da doziva pomoć, osumnjičeni je pobegao iz menjačnice i odvezao se taksijem.
 
Policija je pronašla ranac u kome je bio pištolj i garderoba koje je, kako se sumnja, nosio prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.
 

Foto: MUP RS
Garderoba koju je osumnjičeni D.I. nosio prilikom pokušaja razbojništva


D. I. se takođe sumnjiči da je u prethodnom periodu, od radnica dve kladionice, drakstora i trafike, uz pretnju nožem, oteo novac, kao i da je iz još jedne menjačnice, uz pretnju pištoljem, uzeo novac.
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, D.I. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)