DEVOJČICU SPASAO OTAC! Tragedija na Jabuci izbegnuta za dlaku - "Prizor nije bio nimalo prijatan"

A.R.

14. 01. 2021. u 14:46

SEDMOGODIŠNjA devojčica umalo je nastradala na Jabuci kada je povukla i prikleštila sajla od žičare koja prevozi skijaše na toj planini.

ДЕВОЈЧИЦУ СПАСАО ОТАЦ! Трагедија на Јабуци избегнута за длаку - Призор није био нимало пријатан

Foto: A.R.

Dete je spasao otac, koji je uspeo da zaustavi sajlu i tako spreči gušenje devojčice. Na lice mesta brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, devojčica je prebačena u prijepoljsku bolnicu, a potom i na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Užice.

- Njen otac je odmah reagovao, uspeo je da se snađe i da oslobodi devojčicu da se ne uguši.

- Prizor nije bio nimalo prijatan, ali važno je da se sve dobro završilo - rekao je jedan od očevidaca događaja.

Inače, na Jabuci ima više od pola metra snega pa brojni prijepoljci poslednje dane zimskog raspusta provode sa decom na snegu upravo na toj planini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)