MLADIĆ (19) KRVNIČKI PRETUČEN U ZEMUNU: Lekari Kliničkog centra mu se bore za život

Novosti online

23. 12. 2020. u 20:44

MARKO N. (19) iz Zemuna pretučen je u noći između utorka i srede parku u Ulici Blagoja Jovovića u toj beogradskoj opštini i zbog teških zadobijenih povreda zbrinut je na odeljenje intenzivne nege KCS u teškom stanju.

МЛАДИЋ (19) КРВНИЧКИ ПРЕТУЧЕН У ЗЕМУНУ: Лекари Клиничког центра му се боре за живот

Foto: Depositphotos

Ko je i zbog čega pretukao Marka, nije poznato ni njegovim najbližima ali prema prvim informacijama, reč o krvnicima koji su nesrećnog mladića tukli i šutirali u glavu dok mu nisu naneli ozbiljne povrede.

- Marko je u bolnici, u Kliničkom centru i u teškom je stanju. Ćerka je samo došla i rekla mi šta se dogodilo, da su sa automobilima došli i da su ga presreli tu među zgradama. Zašto su ga tukli, da li se nekome zamerio, stvarno ne mogu da vam kažem jer ni sama ne znam. Ne mogu da verujem da šta se dogodilo - rekla je baka nesretnog mladića.

Kako kaže, Marko ranije nije imao sličnih problema, a ovo je prvi put da se njihova porodica suočava sa ovakim strahotama.

- Samo se nadamo da će sve biti u redu - kazala je.

Marka N. je pretuklo više nepoznatih osoba koju su kobne noći oko 1 sat iza ponoći došli u park između zgrada i nasrnuli na njega. Lekari Hitne pomoći su ga sa nagnječenjem lobanje prevezli u Urgentni centar Srbije.

- Mladić je zbrinut na odeljenje intenzivne nege i u teškom je stanju - poslednje su informacije iz Urgentnog centra Srbije.

Komšije iz ovog kraja potvrdile su da se u parkovima i prolazima između zgrada neretko skupljaju "sumnjive osobe", a da su neke od njih povezane i sa navijačkim grupama. 

Na osnovu nezvaničnih informacija, policija još nije identifikovala osobe koje su nasrnule na Marka, a policijske ekipe na terenu razgovaraju sa osobama koje bi mogle da imaju više informacija i uzimaju se snimci sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada.

Za sada nije poznato ni koliko osoba je tuklo Marka.

(bLIC.RS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja