PREDAO SE PUCAČ IZ NOVOG PAZARA: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj teškog ubistva

N. Kočović

21. 12. 2020. u 15:56 >> 16:05

NOVOPAZARAC Nermin A. (38), osumnjičen da je prošlog četvrtka, u Ulici AVNOJ-a, ispalio nekoliko hitaca i ranio Nihada B. (37), predao se novopazarskoj policiji.

ПРЕДАО СЕ ПУЦАЧ ИЗ НОВОГ ПАЗАРА: Ухапшен осумњичени за покушај тешког убиства

Foto: N. Kočović

On se, u prisustvu advokata, pojavio u prostorijama Policijske uprave, a kako su Večernje novosti ranije pisale, sumnja se da se on prethodnih dana krio na severu Kosova.

Po nalogu nadležnog tužioca, Nerminu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Nermin se tereti da je u sred bela dana, u centru Novog Pazara, kroz izlog kafića, ispalio nekoliko hitaca u Nihada B. koji je ispijao piće, lakše ga ranivši.

Tom prilikom i Nihad je pucao, iz pištolja za čije držanje i nošenje nije imao dozvolu, pa je i protiv njega podneta krivična prijava.

Sa Nihadom, desetak minuta pre pucnjave sedela su dva policajca E.G. (32) i E.H. (31), protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Vatrenom obračunu u centru Novog Pazara prethodio je incident dan pre, kada je Nermin A, zbog sukoba oko parkiranja ispred restorana koji se nalazi u njegovoj kući, ušao u taj ugostiteljski objekat i pištoljem pretio Nihadu B. i još dvojici muškaraca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju