POLICIJA ZNA KO JE PUCAO NA ŠARCA: Identifikovan osumnjičeni za pokušaj ubistva u Ušću - zašto je egzekutor izabrao baš ovo mesto?

E. H.

20. 10. 2020. u 21:31

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su L. I. (23), koji se sumnjiči da je 17. oktobra u Tržnom centru "Ušće" u Novom Beogradu pokušao da ubije Aleksandra Šarca (35).

ПОЛИЦИЈА ЗНА КО ЈЕ ПУЦАО НА ШАРЦА: Идентификован осумњичени за покушај убиства у Ушћу - зашто је егзекутор изабрао баш ово место?

Foto: Novosti

Sumnja se da je L. I. u podzemnoj garaži prišao sa leđa Šarcu i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu, nanevši mu teške telesne povrede. Kako je saopšteno, policija intenzivno traga za osumnjičenim.

Šarac je upucan dok se približavao svom vozilu koje je bilo parkirano u garaži "Ušća".

DOKAZ Snimak  navodnog napadača, Foto Printskrin

U trenutku kada je Šarac pao, ubica je pobegao sa lica mesta. Navodno je ubica na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku na licu, a mediji su objavili čak i snimak na kojem se vidi osumnjičeni, koji je bežeći odbacio pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i Služba hitne pomoći, koja je zbrinula povređenog Šarca i prevezla ga u Urgentni centar gde se i dalje nalazi u teškom stanju.

Šarac je u subotu u tržni centar došao blindiranim crnim "mercedesom" i na sebi je imao pancir. Parkirao ga je na A00 nivou, i to na mestu koje je označeno da ga koriste samo invalidi.

Uviđaj Policija na mestu gde je upucan Aleksandar Šarac, Foto: Printscreen

Verovatno je izabrao baš to mesto, jer je ono samo desetak metara udaljeno od ulaza u "Ušće", što znači da je vodio računa o svojoj bezbednosti i da mnogo ne pešači između drugih vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)