TEŠKO POVREĐEN MLADIĆ U NOVOM SADU: Svađa oko računa u kafiću pretvorila se u masovnu tuču?

Novosti online

24. 09. 2020. u 20:49

O. S. (23) teško je povređen u masovnoj tuči koja je izbila sinoć oko jedan čas posle ponoći u Ulici Laze Telečkog.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕН МЛАДИЋ У НОВОМ САДУ: Свађа око рачуна у кафићу претворила се у масовну тучу?

Foto: V. Mitrić

Kako kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, njihova ekipa je na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića, navodi 021.rs.

Povređeni mladić je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku. U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs rekli da je u toku noći u tu zdravstvenu ustanovu primljen O. S. (23) sa teškim telesnim povredama u vidu iščašenja lakta leve ruke. "Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje", navode u KCV-u.  

U birou MUP-a navode da je novosadska policija po prijavi da se dogodila tuča izašla na lice mesta i zatekla 23-godišnjeg mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe. Pripadnici policije su na licu mesta dobili informacije da je nakon kraće verbalne rasprave oko računa u ugostiteljskom objektu kelner tog lokala oštećenog gurnuo s leđa. Mladić je povređen i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde su mu, kako navode u MUP-u, konstatovane lake telesne povrede, što je potpuno suprotno od onog što navode za 021 u KCV-u.

Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje delo.

(021.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu