TRAKTORISTA SLETEO SA PUTA, PA ŠOKIRAO POLICIJU: Kad su mu dali alko-test nisu mogli da poveruju šta vide

Novosti online

08. 09. 2020. u 22:43

VOZAČ traktora Z. D. (47) iz Prokuplja sleteo je s puta i prevrnuo vozilo, a policija mu je nakon saobraćajne nezgode izmerila čak tri promila alkohola u krvi, čime se upisao u knjigu neslavnih rekordera!

ТРАКТОРИСТА СЛЕТЕО СА ПУТА, ПА ШОКИРАО ПОЛИЦИЈУ: Кад су му дали алко-тест нису могли да поверују шта виде

Foto: Z. Jovanović

Traktorista je teško povređen, a njegova saputnica je zadobila lakše povrede.

- Udes se dogodio u blizini Prokuplja, a ljudi koji su se tu zatekli odmah su pozvali Hitnu pomoć. Lekari su došli i pružili im pomoć, pa je Z. D, koji ima povrede opasne po život, prebačen na dalje lečenje u niški Klinički centar - rekao je izvor "Kurira".

Žena, koja je bila sa njim na traktoru, lakše je povređena i puštena je na kućno lečenje.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu