TELO NAĐENO NA TRAKTORU: Tragedija kod Negotina, krenuo da seče drva, kad je puška slučajno opalila i ubila Zorana (73)

S. M. J. - V. Đ

12. 08. 2020. u 16:36 >> 17:54

TELO Zorana Mirkovića (73) pronađeno je u blizini sela Smedovac kod Negotina na poljskom putu.

ТЕЛО НАЂЕНО НА ТРАКТОРУ: Трагедија код Неготина, кренуо да сече дрва, кад је пушка случајно опалила и убила Зорана (73)

Ilustracija / Novosti

ZORAN Mirković (73), iz Smedovca, kod Negotina, nastradao je najverovatnije od hica iz sopstvene puške, koji ga je jutros u nesvakidašnjoj nesreći pogodio u butinu. Čovek je iskrvario nasmrt i preminuo na svom traktoru nadomak kućnog praga. On je ostao da leži nepomično, a pronašao ga je jedan od meštana ovog sela.

Mrtvozornik i ekipe policije i tužilaštva mogli su jedino da konstatuju smrt, koja se, dok se ne završi istraga, u ovom trenutku tretira kao zadesna.

Ovaj domaćin je, saznajemo, tog jutra traktorom krenuo u svoju baštu kroz obližnju šumu, što je gotovo svakodnevno i činio. Šta je pošlo po zlu pokazaće istraga, a o okolnostima smrti odgovor će dati obdukcija, koju je naložio zamenik višeg javnog tužioca.

Pretpostavlja se da je Mirković stradao pod neverovatnim okolnostima, odnosno da mu je ispao trupac iz traktora, pa se mašina zakočila. U tom trenutku je, kako se sumnja, puška koja je bila na traktoru pala i slučajno opalila. Sačma je pogodila Mirkovića u butnu arteriju, što je dovelo do obilnog krvarenja.

Ni stariji meštani ovog kraja ne pamte da je neko nastradao na ovakav način, ali se prisećaju slučaja iz susedne opštine Kladovo, kada je lovca Srbislava Golubovića (56), po povratku iz lova na divlje svinje, krajem januara 2018. takođe ubila vlastita puška. Golubović je, naime, sa puškom na ramenu preskakao zaključanu kapiju, ali je ona tom prilikom pala. I nju je aktivirao udarac o zemlju. Nažalost, nije mu bilo spasa, jer ga je hitac pogodio direktno u glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)