POSLEDNJA JAVNA OBJAVA NA FEJSBUKU: Evo šta je Milica koja je pronađena obešena u martu objavila (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2020. u 12:39

POSLEDNjU javnu objavu Milica Jakovnjević koja je pronađena obešena nedaleko od porodične kuće u Smederevu, imala je u martu mesecu ove godine.

ПОСЛЕДЊА ЈАВНА ОБЈАВА НА ФЕЈСБУКУ: Ево шта је Милица која је пронађена обешена у марту објавила (ФОТО)

Goto: Privatna arhiva

Ona je tada postavila fotografiju sa suprugom koji je za Novosti govorio o njenom nestanku.

Fotografiju pogledajte u nastavku.

Foto: Fejsbuk

Podsetimo, potraga za nestalom Milicom Jakovljević (20) iz sela Osipaonica kod Smedereva, koja je trajala danima u selu i okolnim mestima, okončana je tragično. Miličino telo nađeno je nadomak porodične kuće, na imanju Jakovljevića.

Mlada žena obesila se o stablo oraha u ekonomskom delu dvorišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!