OTKRIVENO: Evo ko je uhapšen za napad na Bizu

S.BABOVIĆ

24. 07. 2020. u 17:33

OSUMNjIČENI Kruševljanin za nasilničko ponašanje koga je policija uhapisla zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka, u Vidovdanskoj ulici u Kruševcu, vređao i tukao oštećenog 43.godišnjeg muškarca i sve to snimao mobilnim telefonom je Marko Živković-Buvac(32),od ranije poznat policiji i pravosuđu, i kome se već sudi pred Višim sudom u Kruševcu.

ОТКРИВЕНО: Ево ко је ухапшен за напад на Бизу

Foto: Jutjub

Oštećeni je u poslednjem slučaju Ivan Mitrović(43)-Biza iz Parunovca, kod Kruševca, poznat po čestim objavama na fejsbuku,gde se predstavlja kao “don Kruševca”, a tabloidi su pratili i njegovo redovno izazivanje Kristijana Golubovića na rijaliti-okršaj. Kako se moglo videti na društvenim mrežama,”fejsbuku”,“Jutjubu” Mitrović se po “naredbi” autora snimka,za koga policija sumnja da je Živković, izvinjavao Goranu Makragiću jer je, između ostalog, pravio slike sa njegovim neprijateljima.

Sada osumnjučenom Živkoviću se kao i još dvojici okrivljenih sudi u ponovljenom postupku zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu,a reč je o incidentu iz novembra 2018.godine, kada su napadnuti dvojica opozicionara, Borko Stefanović i Boban Jovanović i kruševački policajac Dejan Palibrk,koji je bio na službenom zadatku.

Poslednji pretres u ovom slučaju odigrao se pred sudom 16.jula, kada se i Živković(na slici), sa još dvojicom okrivljenih pojavio na sudu. Kako je predočio MUP, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Foto: S. Babović

Marko Živković Bvac

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)