INCIDENT U VRANJU: Stariji komšija pretukao dete jer se igralo na ulici?

J.S.

27. 08. 2023. u 13:30

U PETAK u večernjim satima u vranjskom naselju Ogledna stanica dogodio se incident kada je pretučena četrnaestogodišnja devojčica iz Vranja koja se igrala sa dvadesetak dece u naselju u blizini zgrade u kojoj živi.

ИНЦИДЕНТ У ВРАЊУ: Старији комшија претукао дете јер се играло на улици?

Foto: J.S.

Kako su njeni roditelji ispričali nju je pretukao stariji komšija samo zato jer se drznula da odgovori da ulica nije ničije vlasništvo. 

FOTO: Privatna arhiva


- Verujte, da smo još u šoku sve se odigralo  u petak, veče. Stigli su nam gosti i moja deca su izašla sa njihovom. U našem naselju, na sreću, ima dosta dece i nije neubičajeno da se deca igraju u komšiluku, kada me je ćerka pozvala i rekla da je komšija pretukao malo je reći da sam bio u šoku – započinje priču otac četrnaestogodišnje devojčice Marjan Đorđević.

Incident se dogodio u Prvovboračkoj ulici u naselju Ogledna stanica. Komšija je najpre iz svog dvorišta vikao na decu jer ga je nerviralo što igraju loptu, a onda je udario i devojčicu kod koje je bila lopta, a zatim je pobegao u svoju kuću i zaključao vrata.

U vranjskom Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno nam je  da je prijavljen slučaj napada na dete. Naloženo je da se ispitaju akteri, svedoci i utvrde sve činjenice, kao i da se  podnese krivična prijava za nasilničko ponašanje protiv sedamdesetdvogodišnjeg muškarca.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima