KOMUNALNA policajka napadnuta je i povređena noćas u Beogradu.

Komentari (8)

Pa Vidi Ovako

16.07.2023. 08:35

Ne odobravam nasilje, ali ni bahatost i kriminal. Komunalci nemaju nikakvo pravo po ZOBS-u da uređuju saobraćaj. Imaju oni na pretek posla oko komunalnog nereda i javašluka.

Slobodan

16.07.2023. 10:51

@Pa Vidi Ovako - Dokle vise da se bahati kriminalci i gamad parkiraju gde im je volja,za napad na sluzbeno lice se ide u zatvor gospodo !

Pa Vidi Ovako

16.07.2023. 12:18

@Slobodan - Za saobraćaj je nadležna saobraćajna policija, kojs treba da radi, a ne da skuplja harač. Drugo, najviše prekršilaca su upravo ta tzv. službena lica i njihove familije i kumovi koji su bahati i bezobrazni, a kad im podvikneš vade službene.

Zora

16.07.2023. 08:47

Samo napred,Srbijo... I vozač pretučen i komunalna policija.. Pa se vi podsmevajte svima ostalima,bitno da je kod nas blagostanje... E deco,Bog nek vam pomogne,sta li tek vas ceka u buducnosti.

Za vreme SFRJ

16.07.2023. 08:53

su postojali komunalni inspektori, koji su periodično obilazili teren, naložoli mere i rok za otklanjane nedostataka. Onda je posle 2000. uvedena komunalna policija! Šepure se i likuju, po kojoj osnovi oni legitimišu građane, kad su zaposleni 100% po partijskoj poslušnosti! Šta će njima pendreci, lisice, radio stanice?Valjda da bi ličili na policajce, o bahatosti da ne govorimo. Dajte čoveku vlast, da vidite kakav je! To je jedan način ponžavanja REGULARNE POLICIJE!!!!

bager

16.07.2023. 08:57

Zakon mora da odrdi svoje a to je da Komunalna policija ne intervenise nocu ,,od 19,,,20 sati pa do 7sati ujutro,,intervenise nacionalna policija,,oni su osposobljeni za sve vrste intervencija,sve vrste saradnje sa Zandarmerijom i ostalim sluzbama ministarstva unutrasnjih poslova,,,ne mesajte slube i ne svastarite,,,druo jako bitno,,ne uslikava se svuda bas foto aparatom ,nego je pametnije imati kamere na vozilu,,,vozilo prodje malm brzinom i sve je uslikano,a i ne dje mogucnost konflikta sa prekrsiocima,,Nocu se uklanjaju i kaznjavaju upravo i samo oni ,vozila koj i te kako ometaju saobracaj,,,nista od svega ovoga nije u Srbiji regulisano zakonski