OTAC dečaka Koste K. (13) iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koji je osumnjičen da je juče oko 8 časova ubio osam učenika, čuvara i ranio sedam osoba, potvrdio je da je imao dozvolu za oružje koje je njegov sin koristio za krvavi pir.

S T

04.05.2023. 07:44

Niko ne govori o njegovom telefonu ili igricama koji je igrao na internetu ili na telefonu koliko je koristio internet jer veoma veliki uticaj šta se događa u glavi deteta kreira se sa interneta igrica i raznih socijalnih platformi....

ziki

04.05.2023. 08:22

Posto mu se dete zalilo da je odbaceno od drustva,da li je otac nesto uradio da to promeni ponasanjem svog deteta,da mu objasni da su sva deca ista da njegovo dete nije iznad ostalih ida se spusti na nivo druge dece jer deca ne vole one koja strce, a ovo dete ocigledno nije bilo omiljeno dete......

Soko

04.05.2023. 08:24

Sigurno je imao neuobičajeno ponašanje čim je odbačen od drugara.To su roditelji morali primetiti i odreagovao.Međutim,na žalost mnogim roditeljima je bitnija karijera nego druženje sa detetom.Nažalost toga će biti sve više jer se nesreće brzo zaborave.

mil

04.05.2023. 09:16

Vazno je da je primetio da treba u streljanu sa 12 god. Znao da se osecao odbacenim, ali nista nije primeti???? Svaka cast doktore na strucnosti i Seljak domacin bi se zabrinuo i video zlo u kuci. Porodicama sucesce, a ocu robija za ubijenu decu i oruzje za masovno ubistvo.

Goran

04.05.2023. 09:43

Joj covece roditelju kad si znao da he odbacen od svih sto ga nisi pod hitno prebacio u drugu skolu da si razgovarao snjim prusio moralno roditeljsku pomoc ali okidac je uradio svoje i to je to

Domaci odgoj

04.05.2023. 10:34

NEMA TU DRZAVA STA DA RADI.SVE SE ODVIJALO U KRUGU POD KROVITELJSTVOM VISOKO OBRAZOVANE I DOBRO SITUIRANE PORODICE: PRIPREMA,OBUKA I IZVRSENJE ZLOCINA.

Lana

04.05.2023. 17:07

Roditelji danas umjesto sa djecom vrijeme provode sa ljubavnicama i ljubavnicima. Znam mnogo takvih slucajeva iz najblize okoline. Djeca su im puna agresije koju ispoljavaju na dugoj djeci ili pak ako su osjetljiviji, sami sebe povrijedjuju. Namjerno se u ovoj prici potencira kako je navodno on bio zrtva nekakvog vrsnjackog nasilja sto apsolutno nije tacno. Zelio je da se prebaci u drugo odjeljenje gdje su mu drugari, sto je sasvim normalno. Ako mu je neko mozda nekad nesto rekao to nije razlog da poubija djecu koja mu nista nikad nazao nisu uradila. Mediji su uzasni i stalno potenciraju da su zrtve krive iako neke od djevojcica nije uopste poznavao a i ove koje jeste znao nista mu nisu radile.

Boka

05.05.2023. 00:09

Mali terorista je genijalac, odlicno isplaniran zlocin, glumi i dan danas, pravi se lud i kao ne zna sta je sve prosao. Otac unajmio najbolje advokate - djavola

Mira

05.05.2023. 02:49

Zar to nije bilo dovoljno-žalba da je odbačen?A zna se koliko su deci u tim godinama važni drugari.Ja sam ih imala puno i to u prošlom veku,ali nije bilo interneta,tek TV,ALI NE SA današnjimsadržajima-muzika,drame,film. . Moji roditelji su bili obični ljudi,za ono vreme sve sam imala,mnogo čitala,bioskop,pozorište-završila školu,bila dobar stručnjak-hvala im na vaspitanju .I molim vas ne ističite da su roditelji bili visoki intelektualci-eto šta su napravili od pametnog deteta.

Mona

05.05.2023. 10:29

Slika nije crno-bela, dosta je kompleksna. I ovaj decak je zrtva, on je sada jos dete, a kakav ce mu zivot biti za koju godinu, kad shvati tezinu svog ponasanja? A niko ne prica da u Srbiji ima satanistickih sekti, neke se kriju kao nevladine organizacije, koje se finansiraju iz Budzeta Srbije, i ako istraga ne bude isla u svim pravcima, ( a ne samo zakljucak da je decko psihopata), ovo opet, moze sa se ponovi.

Prince

05.05.2023. 14:49

O cemu vi pricate...mali je psihopata i tacka..nemaju tu roditelji nista sa time...osim ako su ga oni maltretirali,tukli,zlostavljali i te stvari slicno...nije ni kriv ni internet niti igrice...da je to tako onda bi bilo na dnevnoj bazi 3 taka slucaja...dijete je rodzeno i ima drugacija svatanja od drugih...takvi se radzaju ili postaju to tokom prije napisanih stvari...nema tu greske nikoga osim malog samog...i to je cisto kao suza....

Roditelj

05.05.2023. 16:23

Imam troje dece i svi su odlicni i mirni.Nikad im ne kazem da moraju biti odlicni.Svaki dan kad dodzu kuci pitam ih kako su prosli u skolu.Nakon ovog incidenta jedna nastavnica rekla deci da mirna i odlicna deca mogu biti kao onaj sto je pocinio zlocin u skoli.Cak je spomenula ime dvoje dece.Sa jedne strane zalu kad su deca nemirna a sad im smetaju i mirna.Ovo stk je ovaj decak je za osudu al samo da znate kakva deca sad ucu kakvo ponasanje imaju.Omalovazavaju, ismijavaju,psihicki torturisu drugu decu i niko ne preduzima nista.U kakav svet zivimo tesko nama.