"NERVIRALO ME KADA PLAČE, NISAM JE MNOGO TUKAO": Sramne reči očuha koji je nasmrt pretukao devojčicu u Zaječaru

Novosti online

22. 02. 2023. u 11:33

OČUH Miloš N., koji je uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku, u početku ništa nije pričao, niti je odgovarao na pitanja policije, nezvanično se saznaje.

НЕРВИРАЛО МЕ КАДА ПЛАЧЕ, НИСАМ ЈЕ МНОГО ТУКАО: Срамне речи очуха који је насмрт претукао девојчицу у Зајечару

Foto: Fejsbuk

- Uhapšeni Miloš i njegova nevenčana supruga biće saslušani u okviru 48 sati, koliko im je određen pritvor. Kada smo hapsili majku devojčice, ona je plakala, dok je očuh ćutao. Mi smo ga u nekoliko navrata pitali zašto je pretukao nedužno dete, a on je tek nakon nekog vremena tiho rekao „Plakala je. Nerviralo me uvek kad plače. Nisam je mnogo tukao’’ – saznaje se nezvanično od nadležnih.

Kako se sumnja, majka je znala i gledala kako njen nevenčani suprug nebrojeno puta udara njenu ćerkicu. Tragično je to što ga ona nikada nije prijavila zbog toga.

Sada su i majka i očuh u pritvoru. Istraga je u toku, ispituju se i komšije, rođaci...

Kako se nezvanično saznaje, kada su doneli devojčicu na Dečije odeljenje zaječarske bolnice, lekari su odmah videli da se radi o teškim povredama.

Pokušavali su da reanimiraju devojčicu i istovremeno su javili da se spremi sanitet koji bi nedužno dete prebacio hitno do Niša. Ali detence je u međuvremenu preminulo...

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)