VUK ĆE I DALJE ŽIVETI: Sahranjen mladić koji je brutalno pretučen na rođendanskoj proslavi

J.D.Lj.

17. 02. 2023. u 13:51

PORODICA, rodbina, prijatelji, komšije, njih više od dve stotine, okupilo se danas na beogradskom groblju Orlovača, kako bi ispratili Vuka Vučkovića (20) koji je preminuo nakon brutalnog prebijanja u jednom prestoničkom restoranu. Niko od prisutnih i dalje ne može da veruje da Vuka više nema...

ВУК ЋЕ И ДАЉЕ ЖИВЕТИ: Сахрањен младић који је брутално претучен на рођенданској прослави

Foto: D. Milovanović/Facebook

Iz kapele odzvanjao je lelek i plač neutešne majke Tijane, Vukove sestre Aleksandre i brojnih drugova iz detinjstva i kraja.

Jedan od porodičnih prijatelja obratio se prisutnima dirljivim govorom.

- Patrijarh Sveti srpski Pavle nam je ostavio zavet da uvek budemo ljudi. Nažalost, u svakom narodu život svedoči da ima neljudi i kod nas. Jedan takav ili više njih oduzeo je pravo na život Vuku. Svaki čovek živi onoliko dugo koliko se o njemu priča. Naš Vuk, naše srce, živeće kroz nezaborav i ljubav svoje majke, sestre i njenog budućeg potomstva, njegovih drugova i drugarica, kolega i komšiluka.

Podsetimo, stravična tuča dogodila je 29. januara, tokom proslave rođendana. Predrag R. (21) tereti se da je brutalno pretukao Vuka, koji je zbog teških povreda pao u komu, a dve nedelje kasnije preminuo usled zadobijenih povreda.

Ceo incident snimile su nadzorne kamere.

Predrag R. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka ne poznaje odranije i da mu je žao zbog svega što se desilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja